LIPOMASSAGE LPG

Lipomassage

LIPOMASSAGE LPG

Lipomassage

H μέθοδος Endermologie® του γαλλικού οίκου LPG αποτελεί την πιο διάσημη παγκοσμίως, μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού πάχους. Είναι πιστοποιημένη από το FDA, τον αμερικανικό κρατικό οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων.

Lipomassage

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ LPG Endermologie®;

Το LPG Endermologie® είναι μία προηγμένης τεχνολογίας ιατρική μέθοδος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη σμίλευση του σώματος (body contouring). Μετά από 30 χρόνια μελέτης του συνδετικού ιστού, οι επιστήμονες που ανέπτυξαν τη μέθοδο LPG Endermologie®, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το δέρμα έχει σημαντικές δυνατότητες να επανορθώνει τις βλάβες του. Αν διεγερθεί με τον σωστό τρόπο, τότε το δέρμα είναι ικανό να μεταμορφωθεί!

Ακριβώς εκεί λοιπόν αποσκοπεί η θεραπεία LPG: να ξυπνήσει τους φυσικούς μηχανισμούς επανόρθωσης και ανανέωσης του δέρματος. Είναι μία επαναστατική τεχνική που βασίζεται στο μηχανικό μασάζ και την κινητοποίηση του δέρματος, με στόχο την καλύτερη αιμάτωση και θρέψη των ιστών, αλλά και την πιο αποτελεσματική αποβολή των τοξινών και των κατακρατημένων υγρών. Το αποτέλεσμα; Ο όγκος των λιποκυττάρων μειώνεται, το σώμα σμιλεύεται και το δέρμα γίνεται πιο λείο χωρίς τις χαρακτηριστικές «λακκουβίτσες» της κυτταρίτιδας.

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ LPG®;

Οι ανεξάρτητοι μηχανικοί κύλινδροι (ROLL) της LPG μπορούν να σμιλεύσουν το σώμα σας με ακρίβεια, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες περιοχές. Έτσι, επιτυγχάνεται ισορροπία στην κατανομή του λίπους και αποκαθίσταται το ιδανικό σχήμα του σώματος.

Αποτελέσματα: Περίγραμμα και καμπύλες αναμορφώνονται και η σιλουέτα σας ανασχηματίζεται αρμονικά.

 Η μηχανική διέγερση, που προκαλούν οι κύλινδροι (ROLL) της LPG, πυροδοτεί βιολογικές αντιδράσεις βαθιά στον λιπώδη ιστό και έτσι ενεργοποιείται η αποβολή λίπους (λιπόλυση).

Το λίπος αποβάλλεται ευκολότερα και δείχνετε αισθητά πιο αδύνατοι. Οι ανεπιθύμητες καμπύλες, επιτέλους εξαφανίζονται.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ Lipomassage™;

Γυναίκες:

 • Έχετε κυτταρίτιδα;
 • Αποθηκεύετε επίμονα λίπος, παρόλο που ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής;
 • Θέλετε να σμιλεύσετε το σώμα σας και να διατηρήσετε το δέρμα σας σφριγηλό;
 • Θέλετε να ανακτήσετε τη σιλουέτα, που είχατε πριν την εγκυμοσύνη;
 • Βρίσκεστε σε περίοδο εμμηνόπαυσης, αλλά δεν θέλετε να υποστείτε τις επιπτώσεις των ορμονικών αλλαγών (απότομη αποθήκευση λίπους σε μέση, γλουτούς και μπράτσα);

Άνδρες: 

 • Έχετε ψωμάκια γύρω από τη μέση;
 • Αποθηκεύετε επίμονα λίπος, παρόλο που ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής;
 • Είστε σε διαδικασία απώλειας βάρους και παράλληλα θέλετε να σμιλεύσετε το σώμα σας;
 • Έχετε ήδη χάσει βάρος και επιθυμείτε να διατηρήσετε το δέρμα σας σφριγηλό και ελαστικό;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Lipomassage™ ΤΗΣ LPG®;

Βήμα 1: Αξιολόγηση

Το πρώτο βήμα σας βοηθά να θέσετε τους προσωπικούς σας στόχους σε συνεργασία με τον θεραπευτή σας. Αφού απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις, θα ακολουθήσει μία πρώτη φωτογραφική αξιολόγηση. Μία ανάλυση των διαφορετικών ζωνών λίπους (Λιπο-Απομόνωση), θα βοηθήσει να προσδιοριστούν καλύτερα οι περιοχές με περίσσεια λίπους, ώστε να επιλεγεί το καταλληλότερο πρωτόκολλο θεραπείας.

Βήμα 2: Θεραπεία

Αφού φορέσετε το ENDERMOWEAR (ειδικό αδιαφανές κορμάκι προσωπικής χρήσης για το LIPOMASSAGE), ξαπλώνετε αναπαυτικά στο κρεβάτι θεραπείας και απολαμβάνετε 35 λεπτά χαλάρωσης και ευεξίας.

Βήμα 3: Παρακολούθηση αποτελεσμάτων

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος LIPOMASSAGE, πρόσθετες αξιολογήσεις θα βοηθήσουν στην παρακολούθηση των αποτελεσμάτων σας, ώστε τα τελευταία να συμφωνούν με τους αρχικούς σας στόχους. Στο τέλος του προγράμματος, μηνιαίες συνεδρίες συντήρησης θα διατηρήσουν και θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα!

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ;

Το μηχάνημα διαθέτει στοχευμένα προγράμματα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους σχεδόν για όλες τις περιοχές του σώματος.

Στο τέλος κάθε στοχευμένου προγράμματος, συστήνεται ολιγόλεπτο μηχανικό μασάζ σε όλο το σώμα με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας, ώστε να αποβληθούν πιο αποτελεσματικά οι τοξίνες και τα κατακρατημένα υγρά.

ΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ;

Ο αριθμός συνεδριών κυμαίνεται από 8-12 για το τοπικό πάχος και 14-18 συνεδρίες για την κυτταρίτιδα, αλλά εξαρτάται βέβαια και από την κλινική εικόνα του ασθενούς. 

Συνδυάζεται άριστα με θεραπεία κρυολιπόλυσης και ενέσιμη μεσοθεραπεία.

ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

ΛΕΙΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Έχετε δύσμορφες καμπύλες (περίσσεια λίπους στα πλαϊνά των μηρών, την κοιλιά, τα πόδια, κλπ.) και όταν χάνετε βάρος, δεν το χάνετε ποτέ από εκεί που θέλετε; Μην ανησυχείτε, το LIPOMASSAGE μπορεί να εστιάσει στο τοπικό πάχος και να δράσει εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε!

Η ισορροπία μεταξύ παραγωγής και αποβολής λίπους είναι μία φυσική διαδικασία στην οποία εμπλέκονται τα λιποκύτταρα. Παρά τον απόλυτα υγιεινό τρόπο ζωής σας και την καθημερινή φυσική δραστηριότητα, η εναπόθεση λίπους στο σώμα σας τείνει να αυξάνει χρόνο με τον χρόνο.

Η δράση της LPG: Η μηχανική διέγερση, που προκαλούν οι κύλινδροι (ROLL) της LPG, πυροδοτεί βιολογικές αντιδράσεις βαθιά στον λιπώδη ιστό και έτσι ενεργοποιείται η αποβολή λίπους (λιπόλυση).

Αποτελέσματα: Το λίπος αποβάλλεται ευκολότερα και δείχνετε αισθητά πιο αδύνατοι. Οι ανεπιθύμητες καμπύλες, επιτέλους εξαφανίζονται.

ΣΜΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

Το να αδυνατίζει κανείς είναι καλό, αλλά το να διατηρεί τις καμπύλες του, αδυνατίζοντας αρμονικά είναι ακόμα καλύτερο! Οι περιοχές που συνήθως προσβάλλονται είναι οι γοφοί, το στομάχι και ιδιαιτέρως οι γλουτοί (επίπεδοι και ακανόνιστοι)! Η κατανομή του όγκου συχνά δεν είναι συμμετρική και οι καμπύλες έχουν ανομοιόμορφο σχήμα.

Η δράση της LPG: Οι ανεξάρτητοι μηχανικοί κύλινδροι (ROLL) της LPG μπορούν να σμιλεύσουν το σώμα σας με ακρίβεια, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες περιοχές. Έτσι, επιτυγχάνεται ισορροπία στην κατανομή του λίπους και αποκαθίσταται το ιδανικό σχήμα του σώματος.

Αποτελέσματα: Περίγραμμα και καμπύλες αναμορφώνονται και η σιλουέτα σας ανασχηματίζεται αρμονικά.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Ναι. Έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 125 επιστημονικές μελέτες που επιβεβαιώνουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του LPG Lipomassage.

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;

Όχι. Είναι μία φυσική θεραπεία χωρίς κινδύνους και χωρίς παρενέργειες. Δεν σας επιφέρει καμία ενόχληση. Αντιθέτως, σας προσφέρει ένα αίσθημα βαθιάς χαλάρωσης και ευεξίας που σας συνοδεύει όλη μέρα.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Από τις πρώτες 3 κιόλας συνεδρίες, το δέρμα σας αρχίζει να δείχνει πιο ζωντανό και υγιές. Όπως έχει καταγραφεί και σε ειδικές μελέτες, από την 3η κιόλας συνεδρία, παρατηρείται κατά μέσο όρο 67% βελτίωση στην όψη της κυτταρίτιδας, 71% βελτίωση της χαλάρωσης και απώλεια έως και 5 πόντους στην περιφέρεια της μέσης.

Επιπλέον, από την πρώτη κιόλας συνεδρία παρατηρείται άμεση αποσυμφόρηση των κάτω άκρων, που εκδηλώνεται με αίσθημα βάρους στα πόδια και πρήξιμο των αστραγάλων, καθώς ενισχύεται σημαντικά η φλεβική και λεμφική κυκλοφορία.

Επίσης, χάρη στην ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως, η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή, φωτεινή και σφριγηλή. Το αποτέλεσμα βελτιώνεται σταθερά με κάθε νέα συνεδρία. Για ταχύτερα αποτελέσματα, οι συνεδρίες μπορούν να είναι συχνότερες το πρώτο διάστημα, καθώς ο πρώτος μήνας είναι σημαντικός για την εντατική διέγερση των ινοβλαστών (με 2 ή περισσότερες συνεδρίες τη βδομάδα).

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

Το αποτέλεσμα διαρκεί για αρκετούς μήνες, ειδικά αν φροντίζετε για την ενυδάτωση του οργανισμού σας και ακολουθείτε ένα υγιεινό πλάνο διατροφής και συστηματικής άσκησης.

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ LPG;

Η Θεραπεία  LPG για  για Λιπογλυπτική, Μείωση Πόντων,αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας & Σύσφιξη, συνδυάζεται με όλες τις θεραπείες σώματος και μπορεί να μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά σε συνεργική δράση με άλλες μεθόδους μας βάση μελετών, όπως:

  • Ενέσιμη Μεσοθεραπεία
  • Ραδιοσυχνότητες /RF REFIT
  • Κρυολιπόλυση
New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome