ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ PRP H VAMPIRE LIFTING

New You Vam1

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ PRP H VAMPIRE LIFTING

New You Vam1

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, μια νέα επαναστατική μεσοθεραπεία και η τελευταία εξέλιξη στο τομέα της Αντιγήρανσης.

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία  ονομάζεται διεθνώς PRP Platelet Rich Plasma – Therapy (=Πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια). 

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP πραγματοποιείται με τη χρήση δικών μας στοιχείων ( γι’ αυτό και η ονομασία Αυτόλογη), κάτι που την κάνει και απόλυτα ασφαλής.ουσιαστικά εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικές ιδιότητες του δικού μας αίματος για να ενεργοποιήσει τους φυσικούς μηχανισμούς αναγέννησης στο δέρμα μας.  

Πρόκειται για μια “φυσική” θεραπεία η οποία αξιοποιεί τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια του αίματος μας , προκειμένου να ελευθερώσει τους αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες, οι οποίοι ενεργοποιούν τους ινοβλάστες, οι οποίοι με την σειρά τους  πολλαπλασιάζονται, επιδιορθώνοντας έτσι τον ταλαιπωρημένο ιστό, τον τόνο του, την ελαστικότητα του καθώς και την διαδικασία νέο κολλαγονογένεσης.

New You vam

Πως εφαρμοζεται η Αυτολογη Μεσοθεραπεια PRP;

Γίνεται  μια απλή αιμοληψία από όπου και παίρνουμε μία μικρή ποσότητα αίματος. Γίνεται διαχωρισμός του αίματος μετά από μια ειδική διαδικασία φυγοκέντρησης, με το πλάσμα και τα αιμοπετάλια να καταλαμβάνουν το πάνω μέρος του φιαλιδίου και τα ερυθρά και λευκά κύτταρα τη βάση αυτού. Το πλάσμα, διαχωρίζεται σε φτωχό και σε πλούσιο σε αιμοπετάλια.Το πλούσιο σε συμπυκνωμένα αιμοπετάλια πλάσμα είναι αυτό που εγχέεται στην θεραπεία. Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες βοηθούν στην δημιουργία νέου κολλαγόνου επιτυγχάνοντας έτσι λάμψη και επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία. Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας βοηθάει στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών ώστε να παραχθεί νέο κολλαγόνο και νέα ελαστίνη από τα κύτταρα της επιδερμίδας μετά από 3 εβδομάδες παρατηρούνται ορατά αποτελέσματα και βελτιούμενα με τυχόν επαναληπτικές συνεδρίες.

Εφαρμογη σε Προσωπο:

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία έχει ως στόχο την ενεργοποίηση των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και κατά επέκταση στόχος της είναι η αποκατάσταση της ελαστικότητας και της συνολικής ζωντάνιας της επιδερμίδας. Συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ρυτίδων, δημιουργεί ανάπλαση, ενυδατώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα. Βοηθάει επίσης σε μεγάλο βαθμό στην εξομάλυνση των ουλών από ακμή, των ραγάδων, ενώ μειώνει και τις δυσχρωμίες καθώς διεγείρονται τα μελανινοκύτταρα τα οποία παράγουν ομοιόμορφα μελανίνη. Αγαπήθηκε και έχει αναδείχθηκε ως το στολίδι της κοσμητικής ιατρικής κερδίζοντας δίκαια τις εντυπώσεις δρώντας ενάντια στη γήρανση  με ελάχιστο πόνο και χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Τι αποτελεσματα θα δω μετα απο την Αυτολογη Μεσοθεραπεια;

Αποτελεί την ιδανική αντιγηραντική τεχνική που βοηθάει να διατηρούμε ένα υγιές και αστραφτερό δέρμα προλαμβάνοντας τις φθορές που προκαλούν οι επιδράσεις του χρόνου και του περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα:

  • Προωθεί την αναπαραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων με αποτέλεσμα να:
  • Προλαμβάνει και καταπολεμά τις ρυτίδες.
  • Ενυδατώνει δραστικά.
  • Χαρίζει λαμπερό και ελαστικό δέρμα.
  • Μειώνει αισθητά την υπερµελάγχρωση.
  • Βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και προλαμβάνει την κυτταρίτιδα.
  • Αντιμετωπίζει τη δερματική χαλάρωση σε όλο το σώμα.

Με ποιες αλλες θεραπειες συνδυαζεται η Αυτολογη Μεσοθεραπεια;

Αποτελεί εξαιρετικό συμπλήρωμα σε άλλες θεραπείες όπως το Υαλουρονικό Οξύ ή το Btx, οι θεραπείες φωτό ανάπλασης και τα χημικά peelings. Ανάλογα τα προβλήματα προς αντιμετώπιση εξατομικεύονται και οι συνδυασμοί των θεραπειών που μπορεί να την συνοδεύουν για ιδανικά αποτελέσματα.

Ποτε θα χρειαστω επαναληψη της συνεδριας;

Σε 4-6 μήνες.

Σε ποιες περιοχες μπορει να εφαρμοστει η αυτολογη μεσοθεραπεια;

Μπορεί να εφαρμοστεί στο δέρμα του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ, των χεριών αλλά και του σώματος για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης προσφέροντας μια φυσική αναζωογόνηση και φρεσκάδα στην επιδερμίδα.

Υπαρχουν πιθανες ανεπιθυμητες ενεργειες;

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σπάνιες και αφορούν τη περιοχή που πραγματοποιήθηκαν οι εγχύσεις.

Το δέρμα μπορεί να εμφανίσει ελαφρύ πρήξιμο, εκχυμώσεις και ερυθήµατα τα οποία όμως θα υποχωρήσουν σε λίγες µέρες. Πρόκειται λοιπόν για μια πολύ καλά ανεκτή θεραπεία, γιατί οι πιθανότητες αντίδρασης μηδενίζονται, αφού εγχύεται υλικό από το ίδιο το αίμα της ασθενούς.

Υπαρχουν αντενδειξεις;

Όλοι οι ασθενείς που έχουν καλή υγεία μπορούν να προβούν σε Αυτόλογη Μεσοθεραπεία. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να πραγματοποιηθεί όταν ο ασθενής αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα µε το αίμα του. Επίσης δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται η αγωγή σε καταστάσεις όπως εγκυμοσύνης, θρόμβωσης, AIDS, κακοήθειας και χρόνιας νόσου του ήπατος ή λαϊκών σπάνιων καταστάσεων που φυσικά ο ειδικευμένος γιατρός που θα σας την εφαρμόσει τις γνωρίζει και θα σας συμβουλεύσει κατάλληλα.

Υπαρχει κατι αλλο που θα πρεπει να γνωριζω για την αγωγη;

Η Αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί την απάντηση της επιστήµης στην ανάγκη για νέο σφριγηλό και λαμπερό δέρμα. Είναι µία διαδικασία σύντομη και ανώδυνη και παρουσιάζει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην εμφάνισή µας αξιοποιώντας τα ευεργετικά στοιχεία του ίδιου µας του οργανισμού. Ωστόσο, όπως σε κάθε θεραπεία, χρειάζεται η συνεργασία µε τον γιατρό σας για να αποφασιστεί από κοινού αν θα προχωρήσετε στη μέθοδο. Τελευταία, μέσω μιας πιο εξελιγμένης επεξεργασίας του πλάσματος (PRFM) μπορούμε να δημιουργήσουμε και ενέσιμο υλικό από το πλάσμα, το οποίο χρησιμοποιείται για διόρθωση των ρυτίδων αντικαθιστώντας έτσι το Υαλουρονικό Οξύ!

New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome