ΕΝΘΕΜΑΤΑ ΥΔΡΟΞΥΑΠΑΤΙΤΗ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ

New You Ydroksyapatiths

ΕΝΘΕΜΑΤΑ ΥΔΡΟΞΥΑΠΑΤΙΤΗ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ

New You Ydroksyapatiths

Ο Υδροξυαπατίτης είναι ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα ασβεστίου που αποσκοπεί στην αποκατάσταση του όγκου του προσώπου και το φυσικό περίγραμμα προωθώντας την παραγωγή και εναπόθεση φυσικού κολλαγόνου, φυσιολογικό πληρωτικό μαλακών ιστών του σώματος.

ΠΩΣ ΔΡΑ Ο ΥΔΡΟΞΥΑΠΑΤΙΤΗΣ;

Κατά την έγχυση του ο Υδροξυαπατίτης εμπλέκεται με τις ίνες κολλαγόνου των ιστών δημιουργώντας έναν μεγαλύτερο πλέγμα πάνω στο οποίο ο οργανισμός αναπτύσσει το νέο κολλαγόνο. Απλά, τα μικροσφαιρίδια του υδροξυαπατίτη ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος γύρω από την περιοχή της εφαρμογής του.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του Υδροξυαπατίτη είναι τόσο άμεσα όσο και μακροχρόνια. Τα κλινικά αποτελέσματα είναι εμφανή έως 2 χρόνια, ανάλογα με την ποσότητα έγχυσης, την ποιότητα δέρματος του ασθενούς και την ηλικία.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΥΔΡΟΞΥΑΠΑΤΙΤΗΣ;

Η θεραπεία με Υδροξυαπατίτη εφαρμόζεται για την διόρθωση του περιγράμματος της μύτης, της γνάθου (οβάλ προσώπου), την ανόρθωση των ζυγωματικών, αλλά και την αντιμετώπιση της ατροφίας του προσώπου.

ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΥΔΡΟΞΥΑΠΑΤΙΤΗΣ;

Αποκαθιστά τον όγκο και το φυσικό περίγραμμα του προσώπου

Προκαλεί νέο-κολλαγονογένεση, αυξάνοντας φυσικά τον όγκο του δερματικού ιστού και του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος.

Μακροχρόνια αποτελέσματα: o Υδροξυαπατίτης ασβεστίου είναι το μακροβιότερο προϊόν αντιγήρανσης, αφού μετά την απορρόφησή του, υποκαθίσταται από ένα πλούσιο δίκτυο ινών κολλαγόνου διατηρώντας το αποτέλεσμα έως και 2 χρόνια.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΔΡΟΞΥΑΠΑΤΙΤΗ;

Μετά την εφαρμογή της θεραπείας, το ενέσιμο εμφύτευμα γεμίζει και ανορθώνει την υπό θεραπεία περιοχή, με άμεσα, εμφανή αποτελέσματα.

New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome