ΑΝΟΡΘΩΤΙΚΑ ΝΗΜΑΤΑ PDO/COG

New You Anorthotika Nhmata

ΑΝΟΡΘΩΤΙΚΑ ΝΗΜΑΤΑ PDO/COG

New You Anorthotika Nhmata

Το lifting με Νήματα PDO είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και σώματος χωρίς επέμβαση.

Τα Ανορθωτικά Νήματα είναι 100% βιο-απορροφήσιμα. Σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο. Δεν αντικαθιστούν το χειρουργικό lifting, αλλά αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για τα άτομα εκείνα που έχουν ήπια χαλάρωση ή ακόμα και σημαντική χαλάρωση αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

New You Anorthotika Nhmata 2

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

  • Φυσική δημιουργία κολλαγόνου & ελαστίνης
  • Σύσφιξη και ανάπλαση δέρματος χωρίς χειρουργείο
  • 100% ασφαλές χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια

ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ;

Τα Νήματα είναι κατασκευασμένα από PDO (Polydioxanone).

Το PDO είναι ένα πολύ καλά μελετημένο υλικό και έχει χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιείται στην χειρουργική για πάρα πολλά έτη για την συρραφή τραυμάτων.

Απορροφούνται – διαλύονται από τον οργανισμό με υδρολυτική διαδικασία, με πολύ προβλέψιμο ρυθμό και τρόπο.

Κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας ο οργανισμός παράγει κολλαγόνο γύρω από το υλικό με τελικό αποτέλεσμα την εξαφάνιση του υλικού και την “αντικατάσταση” του από ίνες κολλαγόνου σε συγκεκριμένη διάταξη.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΗΜΑΤΩΝ PDO;

Η τοποθέτησή τους γίνεται με την χρήση ειδικών πολύ λεπτών κοίλων βελονών. Κάθε βελόνα φέρει ένα νήμα και με την απλή εισαγωγή της στο δέρμα και την αφαίρεση της, το νήμα μένει στη θέση που έχουμε προκαθορίσει.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΤΟ LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ PDO;

Η εφαρμογή ταιριάζει κυρίως σε ηλικίες από 30 έτη και πάνω αλλά και σε ασθενείς των οποίων το δέρμα χρειάζεται στήριξη και σύσφιξη. Όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία, τόσο πυκνότερο πρέπει να είναι το πλέγμα για να μπορέσει να δημιουργήσει την σωστή υποδομή κολλαγόνου.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ PDO;

Εφαρμόζεται για σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο (οβάλ, ρινοπαρειακά, ζυγωματικά, πόδι χήνας, μέτωπο), στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, στους μηρούς, στους βραχίονες, πλάτη και στήθος.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΦΑΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ;

Συνήθη αποτελέσματα είναι η απαλοιφή κατά 70% των ρινοπαρειακών πτυχών και της πτώσης των παρειών, με σαφή βελτίωση του οβάλ του προσώπου.

Σε άλλες περιοχές του σώματος, η εφαρμογή δίνει άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης, τα οποία βελτιώνονται μέρα με τη μέρα μέχρι την ολοκλήρωση του τρίτου μήνα, οπότε και σταθεροποιείται η εικόνα για περίπου 18 μήνες. Κατόπιν επανεξετάζεται η τοποθέτηση επιπλέον νημάτων για την διατήρηση του αποτελέσματος(18-24 μήνες).

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ;

Δεν υπάρχουν επιπλοκές πέρα από πολύ σπάνιους τοπικούς ερεθισμούς ελαφριάς μορφής.

New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome