ΘΕΡΑΠΕΙΑ PROFHILO

New You profile

ΘΕΡΑΠΕΙΑ PROFHILO

New You profile

H βιο-αναδιαμόρφωση είναι μια καινοτόμος προσέγγιση στην αντιγήρανση, η οποία αντιμετωπίζει τη χαλάρωση της επιδερμίδας στο πρόσωπο και σε περιοχές, που παραδοσιακά θεραπεύονται δύσκολα, όπως ο λαιμός, τα χέρια, οι βραχίονες και το μπούστο.

Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα παράγει λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη είναι τα δομικά στοιχεία που συνθέτουν ένα υγιές δέρμα χωρίς απώλειες όγκου.

Το Profhilo είναι μια θεραπεία υψηλής τεχνολογίας για την αναδόμηση του δέρματος με βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ (HA).

New You 3

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ Profhilo;

Το Profhilo® είναι ένα super booster της επιδερμίδας σας 

 μία από τις τελευταίες καινοτομίες για την αναδόμηση της επιδερμίδας, ένα ενισχυτικό δέρματος από υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα και λάμψη λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Πρόκειται για ένα μη επεμβατικό, γρήγορο και μη μόνιμο filler που έχει άμεσα αποτελέσματα και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Το Profhilo® είναι μια σταθεροποιημένη μορφή του υαλουρονικού οξέος, ένα booster σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος χωρίς BBDE (χημικό πρόσθετο που χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση του υαλουρονικού ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια). 

Έχει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις υαλουρονικού στην αγορά (64mg/2ml).

Κατά την έγχυση, η αργή απελευθέρωση του υαλουρονικού οξέος διεγείρει τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου του δέρματος επαναφέροντας το σφριγηλό δέρμα.

Το Profhilo γίνεται με συγκεκριμένη τεχνική και μετά απλώνεται και αποδομείται σταδιακά μέσα σε ένα μήνα, προσφέροντας έτσι παρατεταμένη δράση.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενυδάτωση και τη διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, αλλά και την μακροπρόθεσμη αναδόμηση του δέρματος, μέσω της αύξησης της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστικών ινών.

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία των περιοχών που «υποφέρουν» από χαλάρωση όπως τα μάγουλα, ο λαιμός, το στήθος και το ντεκολτέ. Η θεραπεία προκαλεί μια  αίσθηση τσιμπήματος που διαρκεί περίπου 20 δευτερόλεπτα.  

Χρειάζονται λίγες μέρες προτού αρχίσετε να παρατηρείτε οποιαδήποτε ορατή βελτίωση, κυρίως επειδή σε αντίθεση με άλλα fillers  ο οργανισμός πρέπει να παράγει τα ίδια τα συστατικά που ενισχύουν το δέρμα

Η ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας είναι εντυπωσιακή και είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ από  κρέμες ή ορούς καθώς το δέρμα παράγει όλο και περισσότερο κολλαγόνο.

Εάν επαναλάβετε τη διαδικασία δύο φορές το χρόνο, θα αποκτήσετε μια διαρκή λάμψη. Λόγω του τρόπου με τον οποίο έχει κατασκευαστεί το Profhilo®, λειτουργεί ως ενυδατικό και όχι ως πληρωτικό, και ως εκ τούτου είναι πραγματικά κατάλληλο για όσους έχουν κουρασμένο, θαμπό και γηρασμένο δέρμα.

Μια εξαιρετική επιλογή εάν δεν θέλετε να προσθέσετε όγκο σε συγκεκριμένες περιοχές, καθώς παρέχει όγκο και ενυδάτωση σε όλο το δέρμα, δίνοντας μια συνολικά αναζωογονητική εμφάνιση.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ Profhilo;

Το Profhilo® εξαιτίας της αργης απελευθερωσης υαλουρονικού οξέος ενεργοποιεί τέσσερις διαφορετικούς τύπους κολλαγόνου και ελαστίνης λόγω της αργής απελευθέρωσης υαλουρονικού οξέος και αυτή η διέγερση έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας του ιστού και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Διεγείρει τη φυσική παραγωγή και των τεσσάρων τύπων κολλαγόνου και ελαστίνης για την ανάπλαση της επιδερμίδας επιτυγχάνοντας:

  • Αύξηση σφριγηλότητας και ελαστικότητας
  • Λείανση των σημαδιών γήρανσης
  • Ενίσχυση ενυδάτωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας
  • Επιτάχυνση κυτταρικής ανανέωσης και ανάπλασης
  • Αποκατάσταση ουλών ακμής και εγκαυμάτων
  • Αναπλήρωση όγκου
  • Επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Για ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας Profhilo® απαιτούνται 2 συνεδρίες. 

 Μετά την 8η εβδομάδα είναι ορατή η σύσφιξη της επιδερμίδας, η λείανση των ρυτίδων και η     αποκατάσταση του όγκου.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;

To Profhilo® είναι ιδανική θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος και γίνεται συνήθως σε ηλικίες άνω των 30, είτε σαν πρόληψη, είτε σαν θεραπεία των σημαδιών γήρανσης του δέρματος.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Profhilo;

Η Θεραπεία Profhilo® είναι εξαιρετικά αποτελεσματικη με τα κλινικά δεδομένα να επιβεβαιώνουν τη βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας, την ενυδάτωση με άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης. Η θεραπεία Profhilo® είναι πιστοποιημένη  ενώ τα αποτελέσματα της διαρκούν έως και 2 χρόνια. Tα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Πλέον το Profhilo έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πρωτοπόρα anti aging treatments, έχοντας κερδίσει διεθνείς διακρίσεις  ως το καλύτερο προϊόν στους διαγωνισμούς Anti-Aging & Beauty Trophy, Aesthetics Awards Product Innovation of the year και The Aesthetic Industry Awards.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;

Δεν υπάρχει καμία σοβαρή παρενέργεια. Σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να παρατηρηθεί ελαφρύ οίδημα και ερυθρότητα η οποία υποχωρεί μέσα σε 24 ώρες.

New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome