ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

New You Mesotherapeia Lipodialyshs

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

New You Mesotherapeia Lipodialyshs

Η  Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης εφαρμόζεται  τα τελευταία χρόνια με επιτυχία στην Ιατρική Αισθητική και Δερματολογία. Ενδύκνειται για τις περιοχές που επιθυμούμε να μειώσουμε το συσσωρευμένο λίπος που αντιστέκεται στην ισορροπημένη διατροφή και την άσκηση, και συγχρόνως να σμιλεύσουμε την κυτταρίτιδα και να χάσουμε πόντους.

New You Mesotherapeia Lipodialyshs 4

ΤΙ ΟΥΣΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ;

Τα νέα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην Ενέσιμη Λιποδιάλυση, υπόσχονται να προσφέρουν λιπόλυση, σύσφιξη και σμίλευση του σώματος και του διπλοσάγονου, εντελώς αναίμακτα και μη επεμβατικά. 

Η κύρια ουσία ονομάζεται PHOSPHATIDYLCHOLINE, και τα αποτελέσματα από τις επιστημονικές μελέτες μας δείχνουν ότι πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο υλικό στη σμίλευση προσώπου και σώματος.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΕΣΙΜΗΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ;

 α.  Αποτελεσματική  Λιπόλυση

Η ουσία εισάγεται ενέσιμα στην περιοχή που θέλουμε να επέμβουμε νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα, με αποτέλεσμα τη μείωση του λίπους.

β.  Μη Χειρουργική  λύση του τοπικού πάχους

Η διαδικασία είναι ιδανική για όσους δεν θέλουν να υποβληθούν σε μια χειρουργική επέμβαση όπως η λιποαναρρόφηση. Ωστόσο, η τελευταία παραμένει η πιο αποτελεσματική μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους όταν υπάρχει μεγάλη συσσώρευση λίπους.

γ.   Εναλλακτική λύση στην Κρυολιπόλυση.

Υπάρχουν κάποιες περιοχές στο Σώμα και το Πρόσωπο όπου δεν είναι εύκολο να εφαρμοστεί η μέθοδος της Κρυολιπόλυσης, όπως το διπλοσάγονο, ο λαιμός και το περίγραμμα του προσώπου, ή και σε περιοχές περιορισμένης έκτασης ή με κυτταρίτιδα, όπως η περιοχή γύρω και πάνω των γονάτων.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ;

Μετά την Ενέσιμη Λιποδιάλυση θα υπάρχουν μελανιές, έντονο πρήξιμο, ήπιος πόνος και κοκκινίλα στην περιοχή όπου έγιναν οι εγχύσεις. 

Μετά από λίγες ημέρες όμως, η κατάσταση αποκαθίσταται και τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά.

New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome