ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

New You Iatrikos Katharismos Prosopou 1

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

New You Iatrikos Katharismos Prosopou 1

Στην Ιατρική Αισθητική ο Καθαρισμός Προσώπου, είναι η μέθοδος κατά την οποία ο αισθητικός απομακρύνει το σμήγμα, τα μαύρα στίγματα και τα τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα του Προσώπου.

Απευθύνεται και στα δύο φύλλα ανεξαρτήτου ηλικίας και προσφέρει σημαντική βοήθεια κατά της ακμής στις εφηβικές ηλικίες για έναν πλήρη και αναζωογονητικό καθαρισμό της επιδερμίδας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

Η θεραπεία προσαρμόζεται στις ανάγκες του δέρματός σας και περιλαμβάνει, τη χρήση μηχανήματος (Vapeur) που παράγει ατμό για το άνοιγμα των πόρων, την εξαγωγή του σμήγματος και τον καθαρισμό, τη δερμοαπόξεση με διαμάντι ή μόνο τη θεραπεία του χημικού peeling (TCA) σε χαμηλή περιεκτικότητα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΜΕ PRISTINE VIORA DIAMOND;

Η Δερμοαπόξεση είναι η ιδανική θεραπεία για έναν πλήρη και αναζωογονητικό καθαρισμό της επιδερμίδας και μπορεί να εφαρμοσθεί με ασφάλεια όπου χρειαζόμαστε την βελτίωση του δέρματος, απολεπίζοντας και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της Δερμοαπόξεσης Pristine Viora Diamond είναι η βοήθεια που παρέχει στο δέρμα για την ανάπλαση καινούργιου κολλαγόνου, αλλά και η λείανση των ρυτίδων, με τη βοήθεια του διαμαντιού διασπούν τις συσσωρευμένες κεράτινες στιβάδες.

Με την θεραπεία επίσης, αφαιρούνται τα μαύρα στίγματα, μειώνονται οι πανάδες και τα οιδήματα και αναπλάθεται το δέρμα αφήνοντάς το λείο και απαλό. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ενώ είναι ακόμα πιο ορατά όταν συνδυάζονται και με την θεραπεία ενυδάτωσης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ PEELING (TCA);

Το δερματολογικό Peelingτριχλωροξικό οξύ (TCA) , είναι από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους απολέπισης της επιδερμίδας, προσφέροντάς σας καταπληκτικά αισθητικά αποτελέσματα.

 Η εφαρμογή του γίνεται πάντα σύμφωνα με την επιδερμίδα σας, χαρίζοντάς σας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η θεραπεία προκαλεί ένα ελαφρύ, ελεγχόμενο έγκαυμα της επιδερμίδας, αφαιρώντας τις εξωτερικές στιβάδες του δέρματος και αφήνοντάς το λείο και αναζωογονημένο. Χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των πανάδων, των κηλίδων, των ουλών, τη χρωματική δυσχρωμία αλλά και των ρυτίδων. 

Παράλληλα, με τη χρήση του Χημικού Peeling επιτυγχάνουμε την εκ νέου παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου από το δέρμα, προσφέροντάς σας μία λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα σας.

New You Iatrikos Katharismos Prosopou
New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome