ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

New You Katharismos Prosopou

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

New You Katharismos Prosopou

Ο βαθύς Καθαρισμός Προσώπου είναι μια θεραπεία, που απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και στα 2 φύλλα, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Αποτελεί τη βάση κάθε αισθητικής περιποίησης και απαραίτητη προϋπόθεση για μια τέλεια και αψεγάδιαστη εμφάνιση. 

Ο βαθύς Καθαρισμός Προσώπου βοηθά να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους, τα μαύρα στίγματα και το περίσσιο σμήγμα από το δέρμα, και το αποτέλεσμα είναι ένα πιο υγιές, καθαρό, απαλό, λείο, στιλπνό και λαμπερό δέρμα, χωρίς τραχύτητα και θαμπάδα.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ;

Πρόκειται για μια μη επεμβατική πρακτική απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων και του παγιδευμένου σμήγματος, που στοχεύει στη ρύθμιση της λιπαρότητας, στην άμεση βελτίωση της υφής της επιδερμίδας καθώς και στην ενυδάτωση της περιοχής. 

Μέσα από τη διαδικασία της θεραπείας το δέρμα αναπνέει και καθαρίζει σε βάθος,  προσφέροντας πολλά οφέλη στην επιδερμίδα. Είναι απαραίτητος σε κάθε τύπο δέρματος, και ειδικά σε επιδερμίδες οι οποίες είναι λιπαρές και υποφέρουν από θαμπάδα, υπερβολική έκρηση σμήγματος και γυαλάδα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ;

Η διαδικασία δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία, περιλαμβάνει απολέπιση, απομάκρυνση του σμήγματος και περιποίηση της επιδερμίδας.

Πιο συγκεκριμένα, τα βασικά στάδια είναι τα εξής:

 1. Ντεμακιγιάζ | Σχολαστική αφαίρεση προϊόντων και ρύπων.
 2. Χρήση Vapeur (ατμοποιητή) για την διάνοιξη των πόρων και την αυτόματη παροχέτευση μέρους του εγκλωβισμένου σμήγματος.
 3. Εξαγωγή σμήγματος και φαγεσώρων (μαύρα στίγματα), δυνητικά με τη χρήση ειδικού εργαλείου (φαγεσωροεξαγωγέας), υπό άσηπτες συνθήκες.
 4. Εφαρμογή υψίσυχνων ρευμάτων ή πολωμένου φωτός, προκειμένου να εξασφαλισθεί η αντισηψία της περιοχής και η επαναφορά των φυσιολογικών λειτουργιών των αδένων και του pH του δέρματος.
 5. Εφαρμογή ενυδατικής μάσκας /περιποίηση με λοιπά προϊόντα και αντηλιακή προστασία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

Ο λόγος που κάποιος θα πρέπει να κάνει βαθύ καθαρισμό προσώπου είναι για να βοηθήσει το δέρμα του ώστε μην φράζουν οι πόροι και η λιπαρότητα να το κάνει να φαίνεται “βρώμικο”. Όταν συμβαίνει αυτό, το δέρμα δεν μπορεί να ενυδατωθεί σωστά και δεν μπορεί να απορροφήσει τα πολύτιμα στοιχεία των καλλυντικών κρεμών.

Έτσι μπορούν να εμφανιστούν συχνότερα σπυράκια, κοκκινίλες και το δέρμα να είναι θαμπό και κουρασμένο.

Τα βασικά οφέλη του καθαρισμού είναι:

 • Απαλλαγή από ρύπους, νεκρά κύτταρα, και σμήγμα 
 • Απομάκρυνση μαύρων στιγμάτων
 • Λείανση της επιδερμίδας
 • Αποσυμφορηση και καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος
 • Προϊοντική ενυδάτωση & λάμψη
 • Βελτίωση απορροφητικότητας της επιδερμίδας κατά την εφαρμογή δερμοκαλλυντικών στο υγιέστερο δέρμα

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

 • Σε βαθύ καθαρισμό Προσώπου μπορούν να υποβληθούν με απόλυτη ασφάλεια άτομα όλων των ηλικιών καθώς και παιδιά, αφού βεβαίως προηγηθεί σχετική συμβουλευτική ενημέρωση από ιατρό.
 • Αποτελεί συχνά αρχική επικουρική θεραπεία πριν την έναρξη των θεραπειών laser αντιμετώπισης της ακμής, προκειμένου να γίνει μηχανική διάνοιξη και αποσυμφόρηση των διαφόρων ακνεϊκών βλαβών (φαγέσωρες, κύστεις).
 • Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συχνότητα, αλλά αποφασίζεται ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και με βάση τις ενδείξεις ή/ και τις συνδυαζόμενες θεραπείες.
 • Μπορεί να πραγματοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, και το καλοκαίρι.
 • Η ολοκληρωμένη θεραπεία παρέχεται σε διάστημα 1,5 ώρας.
 • Συνήθως ακολουθεί πολύ ήπιος δερματικός ερεθισμός ο οποίος παρέρχεται σε διάστημα 30 – 60 λεπτών.
New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome