ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

New You Enesimh Mesotherapeia

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

New You Enesimh Mesotherapeia

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία, στην Ιατρική Αισθητική είναι μια πολύ διαδεδομένη πράξη με σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα της Αντιγήρανσης

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία πήρε την ονομασία της για το λόγο ότι εφαρμόζεται στον ενδιάμεσο ιστό ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο.

 Δρα με ασφάλεια και αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου. Περιορίζει την ακούσια  λειτουργία των μυών, που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Έτσι, αν στο πρόσωπο δεν έχουν ακόμη σχηματιστεί οι στατικές ρυτίδες, επιτυγχάνεται η πλήρης αποφυγή τους.

Αν όμως οι στατικές ρυτίδες έχουν ήδη σχηματιστεί, η δράση της Ενέσιμης Μεσοθεραπείας οδηγεί σταδιακά στη λείανση και μείωση του βάθους τους.

Πως γινεται η εφαρμογη της Ενεσιμης Μεσοθεραπειας;

Η εφαρμογή της Μεσοθεραπείας γίνεται με ανώδυνες μικρο-ενέσεις, με τη χρήση πολύ λεπτών βελονών (διαμέτρου περίπου 0,3 χιλιοστών).Τα εξειδικευμένης μορφής ενέσιμα υλικά χορηγούνται ενδοδερμικά και τοπικά.Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία προσώπου περιέχει υαλουρονικό οξύ αλλά και πολλά άλλα στοιχεία όπως βιταμίνες, συνένζυμα, αμινοξέα, νουκλεϊκά οξέα, και αντιοξειδωτικούς παράγοντες.

Είναι γρήγορη (μόλις 10 λεπτά) και ανώδυνη διαδικασία και οι μόνες παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν είναι μελανιές, κνησμός και ερύθημα (κοκκινίλα), οι οποίες υποχωρούν σύντομα.

Μπορείτε αμέσως μετά την εφαρμογή να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Σε ποσο χρονο θα δειτε τα αποτελεσματα και ποσο διαρκουν;

Τα αποτελέσματα της Ενέσιμης Μεσοθεραπείας φαίνονται μετά από 4-10 μέρες και κατά μέσο όρο διαρκούν 4-6 περίπου μήνες. Η διάρκεια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ποσότητα που χρησιμοποιείται, η ανατομική περιοχή, το μέγεθος των μυών και το φύλο.

New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome