ΔΙΟΔΙΚΟ LASER SOPRANO ICE

New You Laser

ΔΙΟΔΙΚΟ LASER SOPRANO ICE

New You Laser

Σήμερα η πιο δημοφιλής και σύγχρονη μέθοδος αποτρίχωσης είναι το laser.

 To Διοδικό laser συνεχώς κερδίζει  έδαφος σε σχέση με το πολύ διαδεδομένο laser Αλεξανδρίτη.

Το SOPRANO ICE είναι το διεθνώς βραβευμένο Διοδικό Laser μόνιμης αποτρίχωσης, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος  προσφέροντας ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Πρόκειται για μια ανώδυνη και ευχάριστη εμπειρία μόνιμης αποτρίχωσης, κατάλληλη για κάθε τύπο τριχοφυίας ακόμα και το καλοκαίρι και μπορεί να εφαρμοστεί και σε μαυρισμένα δερματα!

NewYou Medi Santorini

Με περισσότερα από 6 χρόνια κλινικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας, είναι εγκεκριμένο από το FDA για φωτότυπους I-VI, συμπεριλαμβανομένου και του μαυρισμένου από τον ήλιο δέρματος.Τα αποτελέσματα του SOPRANO ICE είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από το μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής .

Το Διοδικό laser εκπέμπει ενισχυμένη μονοχρωματική ακτίνα φωτός μήκους κύματος 810 nm, μεγαλύτερο δηλαδή από όσο εκπέμπει ο Αλεξανδρίτης (755nm) και αυτό σημαίνει μεγαλύτερη διείσδυση στο δέρμα χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ LASER SOPRANO ICE;

 Το SOPRANO ICE διαθέτει την καινούργια μέθοδο θεραπείας Super Hair Removal (SHR), μια καινοτομία σε παγκόσμιο επίπεδο.

 Το SOPRANO ICE, με τη νέα τεχνική SHR, παρέχει γρήγορη, ανώδυνη, άνετη, και αποτελεσματική αποτρίχωση. Με το σύστημα μόνιμης ψύξης Sapphire Dual Chill technique, με την τεχνολογίας Ice™ Cold Sapphire, δεν προκαλεί εγκαύματα και κάνει τη θεραπεία εντελώς ανώδυνη.

Ακόμη το SOPRANO ICE διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, την εν κινήσει (In-Motion™) SHR τεχνολογία και τη συμβατική μέθοδο αποτρίχωσης διοδικού laser με παλμό-παλμό, για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

To laser αποτρίχωσης έχει σαν στόχο την μελανίνη της ρίζας της τρίχας.

 Η μελανίνη, είναι η ουσία που δίνει το χρώμα στην τρίχα, για αυτό το λόγο το laser είναι αναποτελεσματικό σε ξανθές και λευκές τρίχες. Το φως που εκπέμπει, φτάνει στο στόχο, μετατρέπεται σε θερμότητα και καίει τον θύλακα της τρίχας καταστρέφοντάς τον.

Η ανάπτυξη των τριχών γίνεται κυκλικά και αποτελείται από 3 επαναλαμβανόμενες φάσεις: την φάση ανάπτυξης (αναγένεση), τη φάση ηρεμίας (καταγένεση) και την φάση απόπτωσης (τελογένεση).

Σε κάθε εφαρμογή, το laser καταστρέφει οριστικά μόνο τα τριχοθυλάκια που βρίσκονται στη φάση ανάπτυξης και έχουν τρίχα, γιατί μόνο αυτά έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση μελανίνης στο θύλακα και άρα μεγαλύτερη απορρόφηση της ενέργειας του laser.

Οι υπόλοιπες, θα ξαναβγούν μετά από καιρό, γι’ αυτό απαιτούνται επαναληπτικές θεραπείες – συνεδρίες.

Η μέγιστη αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται όταν οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται ανά 30-40 ημέρες.

Τότε η τρίχα μόλις γεννιέται από τη ρίζα της και είναι πολύ ευαίσθητη στο φως του laser.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ LASER SOPRANO ICE;

  •  Είναι αποτελεσματικό ακόμα και στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες ενώ δεν περιορίζεται η εφαρμογή του τους καλοκαιρινούς μήνες, σε αντίθεση με τον Αλεξανδρίτη ο οποίος έχει καλύτερα αποτελέσματα στα ανοιχτόχρωμα δέρματα και η εφαρμογή του αντενδείκνυται τις περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια. Πρακτικά, είναι ένα laser που χρησιμοποιείται 12 μήνες το χρόνο και δε χρειάζεται να σταματήσετε την θεραπεία σας.
  • Το Διοδικό laser έχει μειωμένη αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με τον Αλεξανδρίτη και δεν χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για άτομα με ευαίσθητο δέρμα και μικρή ανοχή στον πόνο.
  • Στα σημαντικά του πλεονεκτήματα μπορούμε να προσθέσουμε το γεγονός ότι το Διοδικό laser σαρώνει μεγάλες περιοχές σε λιγότερο χρόνο, οπότε κάνει την αποτρίχωση ταχύτατη.
  •  Το Διοδικό Laser Soprano Ιce είναι ένα μηχάνημα που στο παρελθόν πήρε το βραβείο της καλύτερης θεραπείας της χρονιάς από τις εκδόσεις παγκόσμιας εμβέλειας Cosmetic News για την ανώδυνη θεραπεία αποτρίχωσης Pain Free Hair Free που παρέχει κατ’ αποκλειστικότητα. Αξίζει να τονιστεί, ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που μια θεραπεία laser κερδίζει μια τέτοια διάκριση, γεγονός που επισφραγίζει την υψηλή αναγνωρισιμότητα και δημοφιλία του Soprano ice στο ευρύ κοινό και τα εξαιρετικά επίπεδα ικανοποίησης όλων όσων τη δοκίμασαν.

ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑ;

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνιση ανεπιθύμητης τριχοφυΐας:

  •  H κληρονομική προδιάθεση.
  • Οι ορμονικές επιδράσεις. Οι γυναίκες, κατά τις περιόδους που βιώνουν φυσιολογικές βιολογικές αλλαγές όπως η εφηβεία, η εγκυμοσύνη, η εμμηνόπαυση αλλά και η τρίτη ηλικία, συχνά παρατηρούν αύξηση της τριχοφυΐας σε περιοχές που μέχρι τότε ήταν άτριχες ή επιδείνωση ενός μικρού ή μετρίου προβλήματος ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.
  • Διάφορες φαρμακευτικές αγωγές.
  • Η διαταραχή της τριχοφυΐας όμως μπορεί να σχετίζεται με πιο σοβαρές αιτίες όπως το Σύνδρομο των Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ) καθώς και δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αδένα. Στις περιπτώσεις αυτές, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ιατρικά η υποκείμενη αιτία της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, έτσι ώστε η αποτρίχωση με laser να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER SOPRANO ICE;

Προτιμούμε να έχει περάσει ένα εξάμηνο από την έναρξη της εμμήνου ρύσεως ώστε να έχει ολοκληρωθεί η εμφάνιση των τριχών.  Αν επιβαρύνει πολύ το παιδί, η θεραπεία μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟ ΤΟ LASER SOPRANO ICE ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ;

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Διοδικού laser σε σύγκριση με τον Αλεξανδρίτη είναι ότι είναι ανώδυνο. Η ενόχληση που νιώθει κανείς είναι μια αίσθηση θερμότητας και ήπιου τσουξίματος, η οποία εξαρτάται άμεσα από την ένταση που έχουμε βάλει και μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα ώστε η θεραπεία να είναι απολύτως ανεκτή.Επίσης και από την τεχνική που θα χρησιμοποιήσουμε όσον αφορά την SHR ή την  παλμό παλμό ‘οπως και η περιοχή που θα εφαρμοστεί η θεραπεία.

ΤΙ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ;

Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται από την περιοχή, την ποιότητα της τρίχας και μερικούς δευτερογενείς παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν τον φυσιολογικό κύκλο ανάπτυξης της τρίχας, όπως η ηλικία, οι ορμόνες, η λήψη φαρμάκων, η κληρονομική προδιάθεση και ορισμένες παθολογικές καταστάσεις. Συνήθως, χρειάζονται 8-12 συνεδρίες σε μια κανονική τριχοφυΐα.

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ;

Εξαρτάται από την περιοχή και την πυκνότητα της τριχοφυΐας.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ LASER SOPRANO ICE;

H θεραπεία με το Laser αποτρίχωσης είναι μια μη-επεμβατική ιατρική πράξη, η οποία εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος και δεν επιφέρει τραυματισμό. Απαιτεί γνώση και εμπειρία ώστε σε κάθε ασθενή οι ρυθμίσεις να είναι οι κατάλληλες και να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα, με την μέγιστη ασφάλεια.

Το διοδικό laser έχει ένα μεγάλο προφίλ ασφάλειας, ακόμα και στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες ενώ δεν περιορίζεται η εφαρμογή του τους καλοκαιρινούς μήνες, σε αντίθεση με τον Αλεξανδρίτη του οποίου η εφαρμογή αντενδείκνυται τις περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια.

Τα δερματολογικά laser, εκπέμπουν φως και όχι κάποιο είδος επιβλαβούς ακτινοβολίας που διαχέεται ή εισέρχεται στο σώμα. Έχουν επιλεκτικότητα και δρουν στον ιστό στόχο, χωρίς να επηρεάζουν άλλα σημεία του οργανισμού μας. Έτσι, δεν επηρεάζουν λεμφαδένες στις μασχάλες, ούτε ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι το στήθος και ο θυρεοειδής αδένας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και στην εγκυμοσύνη, αποφεύγοντας την περιοχή της κοιλιάς.

Συμπερασματικά, όταν εφαρμόζονται από έμπειρους χειριστές σε συνεργάσιμους ασθενείς και λαμβάνονται οι κατάλληλες προφυλάξεις (όπως ειδικά προστατευτικά γυαλιά), είναι απολύτως ασφαλή, ακόμα και σε μικρά παιδιά.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ;

Η φωτοευαισθησία στο μήκος κύματος που χρησιμοποιείται και η λήψη φωτοευαισθητοποιητικών φαρμάκων συγκαταλέγονται στις αντενδείξεις του laser αποτρίχωσης.

New You Diodiko Laser 01
New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome