ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOL 4D

Η σύγχρονη Ιατρική Αισθητική  δίνει τη λύση ενάντια στο τοπικό πάχος με την Κρυολιπόλυση.

Η Κρυολιπόλυση αποτελεί σήμερα μια από τις πλέον δημοφιλείς εναλλακτικές της λιποαναρρόφησης για τη μείωση των λιπωδών ιστών.

Είναι μια νέα τεχνική ελάττωσης του λίπους από συγκεκριμένα σημεία του σώματος με καινοτόμες μη επεμβατικές τεχνικές.

Οι θεραπείες της Κρυολιπόλυσης επικεντρώνονται στη μείωση του όγκου του ιστού.

Η αποτελεσματικότητα της Κρυολιπόλυσης βασίζεται στις ιατρικές μελέτες των Πανεπιστημίων Harvard και Massachusetts. Οι μελέτες έδειξαν ότι όταν τα λιποκύτταρα μιας περιοχής του σώματος εκτεθούν σε χαμηλή θερμοκρασία μειώνονται, αφήνοντας όμως ανέπαφο το υπερκείμενο δέρμα.

Η απότομη ψύξη των λιπωδών κυττάρων, ενεργοποιεί τη διαδικασία καταστροφής.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Κρυολιπόλυσης COOL 4D™

Το Σύστημα COOL 4D™ έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα συστήματα κρυολιπόλυσης:

 • Προκαλεί βεβαιωμένα απόπτωση των λιποκυττάρων σε 1 μόνο συνεδρία
 • Άνετη και εύκολη θεραπεία για ασθενή και χειριστή
 • Ενισχυμένος ψυκτικός μηχανισμός (έως –9 οC)
 • Ισχυρή υποπίεση
 • 2 τύποι κεφαλών που λειτουργούν ταυτόχρονα
 • Συνδυαστικό σύστημα θεραπείας (cooler and cooling lipolysis system)
 • LCD ενσωματωμένη οθόνη χειρισμού στην κεφαλή
 • Απόλυτα ασφαλές, αποτελεσματικό και γρήγορο

Με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες του μετά το πέρας της θεραπείας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΞΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ;

Μη – επεμβατική μόνιμη μείωση των λιποκυτταρων μεσω της παρατεταμένης έκθεσης τους σε έντονη ελεγχόμενη ψύξη που προκαλεί *απόπτωση.

 

*απόπτωση 

Η φυσιολογική διεργασία της προγραμματισμένης βιολογικής καταστροφής του κυττάρου χωρίς όμως να απελευθερώνονται βλαβερες ουσιες στην γύρω περιοχή.

ΠΩΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ COOL 4D ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ;

Μελέτες που έχουν διεξαχθεί αναφέρουν ότι εάν το κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση). Εν συνεχεία, το σύνολο των κατεστραμμένων λιποκυττάρων αποβάλλεται με απόλυτα φυσιολογική διαδικασία μέσω του λεμφικού συστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο πολύ άνετες κεφαλές θεραπείας με ενσωματωμένη LCD οθόνη χειρισμού, που εφαρμόζονται τοπικά στον λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας (Φάση 1).

Ως εκ τούτου, επιτυγχάνεται ισχυρότατη ψύξη (έως -9 βαθμούς Κελσίου) (Φάση 2), υπεύθυνη για τη μετέπειτα αποδόμηση των λιποκυττάρων (Φάση 3). Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να αναφέρουμε ότι η γύρω περιοχή παραμένει ανέπαφη, καθώς ο λιπώδης ιστός είναι πιο ευαίσθητος στις επιπτώσεις του ψύχους, συγκριτικά με τους περιβάλλοντες ιστούς, που παραμένουν ανεπηρέαστοι.

Ως αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας, η περιοχή του συσσωρευμένου λίπους μειώνεται από τις πρώτες κιόλας 20 ημέρες με το θεραπευτικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται σε διάστημα τριών μηνών. Αναλόγως με το μέγεθος του προβλήματος του/της εκάστοτε ασθενούς, η θεραπεία με το  COOL 4D μπορεί να εφαρμοστεί ως μονοθεραπεία σε μια συνεδρία διάρκειας 1 ώρας σε κάθε περιοχή λιποζώνης, ή εφόσον κριθεί απαραίτητο να γίνουν και επιπλέον θεραπείες.

Φάση 1

Εισρόφηση του λιπώδους ιστού με χρήση δύο ειδικών κεφαλών θεραπείας και  μείωση της αιματικής ροής εξαιτίας της υποπίεσης.

Φάση 2

Το λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, χωρίς να καταστρέφονται οι γύρω ιστοί.

Φάση 3

Τα λιποκύτταρα καταστρέφονται μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας της απόπτωσης (το λίπος μειώνεται εντός 60-90 ημερών).

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ;

Η θεραπεία Κρυολιπόλυσης με το COOL 4D™ είναι άνετη, γρήγορη και μπορεί να εφαρμοστεί σε ποικίλες περιοχές του σώματος, όπως χέρια, πλάτη, μέση, κοιλιά, γλουτούς και μηρούς.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Κατά μέσο όρο η θεραπεία διαρκεί περίπου 1 ώρα .

Ο ασθενής επιτρέπεται να κοιμηθεί ή να διαβάσει ένα βιβλίο σε άνετη θέση ή ακόμη και να κάνει ταυτόχρονα άλλες αισθητικές εφαρμογές κατά την διάρκεια της θεραπείας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

Με την έναρξη της θεραπείας ο ασθενής θα νιώσει μια παροδική ενόχληση σαν μικρό τράβηγμα του δέρματος εξαιτίας της αρνητικής πίεσης και θα έχει την αίσθηση του κρύου.Καθώς, όμως, η θεραπεία θα συνεχίζεται, η ενόχληση αυτή παύει να υφίσταται, εξαιτίας της τοπικής αναισθησίας του δέρματος που προκαλεί η έντονη ψύξη.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;

Σοβαρές παρενέργειες δεν υπάρχουν, κάποιοι ασθενείς όμως , μπορεί να φέρουν μώλωπες εξαιτίας της αρνητικής πίεσης.

 Σε Κάθε περίπτωση , οι μελανιές αυτές υποχωρούν με την πάροδο 3-7 ημερών. Σε μερικές σπανιότερες περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστεί μια παροδική απώλεια αίσθησης στο σημείο θεραπείας, η οποία διαρκεί από 1 εώς 3 εβδομάδες.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Η θεραπεία αποτελείται από μία και μόνο συνεδρία σε κάθε τοπική λιποζώνη. Τα αποτελέσματα της συνεδρίας θα αρχίσουν να φαίνονται σταδιακά μετά το πέρας της και θα ολοκληρωθούν με την πάροδο 2-3 μηνών.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Εγκυμονούσες και ασθενείς με δερματικές ασθένειες, αυτοάνοσα νοσήματα , αλλεργία στο κρύο, κρυοσφαιριναιμία, διαταραχή στην πηκτικότητα του αίματος , πεμφιγοειδές, σύνδρομο Raynaud και άλλα περιορίζονται στο να λάβουν την θεραπεία και πρέπει πάντοτε να ενημερώνουν σχετικά με την ασθένεια και την όποια φαρμακευτική τους αγωγή τον θεράποντα ιατρό πριν από τη θεραπεία.

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ;

Η Μονοθεραπεία Κρυολιπόλυσης Cool 4D για εξάλειψη του Τοπικού Λίπους /Πάχους, μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά σε συνεργική δράση με άλλες μεθόδους μας βάση μελετών, όπως:

  • LPG Endermologie / Lipomassage για την ενργοποίηση της Λεμφικής Κυκλοφορίας και την ενίσχυηση της λιποαπόπτωσης
  • Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος
New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome