ΡΟΔΟΧΡΟΥΣ ΑΚΜΗ

New You Rodoxrous Akmh

ΡΟΔΟΧΡΟΥΣ ΑΚΜΗ

New You Rodoxrous Akmh

Η Ροδόχρους Ακμή είναι μια φλεγμονώδης πάθηση του δέρματος του προσώπου, και εκδηλώνεται με τυπικά συμπτώματα όπως επίμονο ερύθημα, φλύκταινες, ευρυαγγείες, ερεθισμό στα μάτια, οίδημα, επιδερμικές κηλίδες και έντονη αίσθηση κνησμού.

Εμφανίζεται συνήθως στις γυναίκες καθώς και στους άνδρες. 

Στο New You Medi o Γιατρός μας, αντιμετωπίζει εξατομικευμένα κάθε περιστατικό, συνδυάζοντας τη σωστή διάγνωση και δερματολογική εξέταση με την πλέον κατάλληλη και ενδεδειγμένη θεραπεία ή συνδυαστικά πρωτόκολλα θεραπειών ανάλογα με τα αίτια και τα συμπτώματα του κάθε ασθενή.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΔΟΧΡΟΥΣ ΑΚΜΗ;

Η Ροδόχρους Ακμή είναι μια φλεγμονώδης πάθηση του δέρματος του προσώπου, και εκδηλώνεται με τυπικά συμπτώματα όπως επίμονο ερύθημα, φλύκταινες, ευρυαγγείες, ερεθισμό στα μάτια, οίδημα, επιδερμικές κηλίδες και έντονη αίσθηση κνησμού. Εμφανίζεται συνήθως στις γυναίκες καθώς και στους άνδρες. 

Η εξέλιξη της Ροδόχρου Ακμής εκδηλώνεται σταδιακά σε διάφορες περιοχές του προσώπου όπως, μάγουλα, μύτη, μάτια και πηγούνι. 

Διάφοροι περιβαλλοντικοί παράγοντες, η έκθεση στον ήλιο, το άγχος καθώς και η διατροφή, επιδρούν στην έξαρση της πάθησης και την επιδείνωση των συμπτωμάτων.

Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της και τον βαθμό σοβαρότητας και εκδήλωσης των τυπικών συμπτωμάτων (ήπια, μέτρια και σοβαρή), η Ροδόχρους Ακμή διακρίνεται σε διάφορους τύπους. Συνιστά μια χρόνια πάθηση του δέρματος, που συσχετίζεται με τα ακάρεα Demodex, που παρασιτούν στο δέρμα του προσώπου.

Η Ροδόχρους Ακμή είναι μια πάθηση του δέρματος που αντιμετωπίζεται αλλά δε θεραπεύεται οριστικά. Για αυτό απαιτείται περιοδικά να επαναλαμβάνονται επαναληπτικές θεραπείες και να αποφεύγονται παράγοντες που πυροδοτούν τις εξάρσεις της. 

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Ροδόχρους Ακμή, απαιτεί έγκαιρη αντιμετώπιση και διάγνωση έτσι ώστε να παραμένει σε ύφεση.

Στο New You Medi o Γιατρός μας, αντιμετωπίζει εξατομικευμένα κάθε

περιστατικό, συνδυάζοντας τη σωστή διάγνωση και δερματολογική εξέταση με την πλέον κατάλληλη και ενδεδειγμένη θεραπεία ή συνδυαστικά πρωτόκολλα θεραπειών ανάλογα με τα αίτια και τα συμπτώματα του κάθε ασθενή.

Παράλληλα προσφέρει τις κατάλληλες οδηγίες για τη διαχείριση της πάθησης και τον αποτελεσματικό έλεγχο σε μακροχρόνια βάση.

Η θεραπευτική μας προσέγγιση περιλαμβάνει την κατάλληλη Φαρμακευτική αγωγή και χορήγηση σκευασμάτων τοπικής χρήσης, καθώς και τη χρήση Φωτοθεραπείας ή άλλων μηχανημάτων/ θεραπειών ανάλογα με την περίπτωση.

New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome