ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

New You Medi body peeling

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

New You Medi body peeling

Ο βαθύς Καθαρισμός Σώματος είναι μια θεραπεία, που απευθύνεται σε τύπους δέρματος που παρουσιάζουν έντονη λιπαρότητα και στα 2 φύλλα, ανεξαρτήτου ηλικίας, καθώς και στις περιπτώσεις ακμής σώματος.

O βαθύς Καθαρισμός Σώματος, ενδείκνυται στην περίπτωση ακμής σώματος (π χ. Φαγεσωρική ακμή, εντόπιση στη ράχη ή στο στέρνο), ή έντονης λιπαρότητας. Ααποτελεί μια απαραίτητη και ουσιαστική αγωγή για την αντιμετώπιση της ακμής του σώματος.

Με τη διαδικασίου καθαρισμού, αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα, μειώνεται η λιπαρότητα και καθαρίζονται οι θύλακες στην πάσχουσα περιοχή από μολυσματικούς παράγοντες. Παράλληλα το δέρμα προετοιμάζεται για την απορρόφηση των ενεργών συστατικών των δερμοκαλλυντικών.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ;

Πρόκειται για μια μη επεμβατική πρακτική απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων και του συσσωρευμένου σμήγματος, που στοχεύει στη ρύθμιση της λιπαρότητας και στην αντιμετώπιση της ακμής. Παράλληλα με την αφαίρεση μολυσματικών παραγόντων που υπάρχουν στους θύλακες, αποφεύγουμε τη δημιουργία φλεγμονών στην επιδερμίδα ή κύστεων σε περίπτωση έξαρσης.

Μέσα από τη διαδικασία της θεραπείας το δέρμα οξυγονώνεται και καθαρίζει σε βάθος. Παράλληλα αυξάνεται η μικροκυκλοφορία του αίματος λόγω της διαστολής των αιμοφόρων αγγείων και απομακρύνονται βακτήρια και μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν ερυθρότητα και εξάρσεις. Προσφέρει ένα υγιές, καθαρό και στιλπνό δέρμα ενώ προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ;

Η διαδικασία δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία, περιλαμβάνει απολέπιση, απομάκρυνση του σμήγματος και περιποίηση της επιδερμίδας.

Πιο συγκεκριμένα, τα βασικά στάδια είναι τα εξής:

 1. Σχολαστική αφαίρεση προϊόντων και ρύπων.
 2. Χρήση Vapeur (ατμοποιητή) για την διάνοιξη των πόρων και την αυτόματη παροχέτευση μέρους του εγκλωβισμένου σμήγματος.
 3. Εξαγωγή σμήγματος και φαγεσώρων (μαύρα στίγματα), δυνητικά με τη χρήση ειδικού εργαλείου (φαγεσωροεξαγωγέας), υπό άσηπτες συνθήκες.
 4. Εφαρμογή υψίσυχνων ρευμάτων ή πολωμένου φωτός, προκειμένου να εξασφαλισθεί η αντισηψία της περιοχής και η επαναφορά των φυσιολογικών λειτουργιών των αδένων και του pH του δέρματος.
 5. Εφαρμογή ειδικών προϊόντων (μη φαγεσορογόνων) για τον περιορισμό του σμήγματος και τον έλεγχο της λιπαρότητας και ενυδατικής μάσκας /περιποίηση με λοιπά προϊόντα και αντηλιακή προστασία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

Ο βαθύς Καθαρισμοός Σώματος απευθύνεται και στα 2 φύλλα, ανεξαρτήτου ηλικίας,  που εμφανίζουν συμπτώματα ακμής στο σώμα τους ή υπερβολική λιπαρότητα. 

Τα βασικά οφέλη του καθαρισμού Σώματος είναι:

 • Απαλλαγή από ρύπους, νεκρά κύτταρα και σμήγμα 
 • Λείανση της επιδερμίδας
 • Αποσυμφορηση, οξυγόνωση του δέρματος και αύξηση της μικροκυκλοφορίας του αίματος
 • Απομάκρυνση βακτηρίων και μολυσματικών παραγόντων που προκαλούν ερυθρότητα και εξάρσεις ακμής
 • Προϊοντική ενυδάτωση & λάμψη
 • Βελτίωση απορροφητικότητας της επιδερμίδας κατά την εφαρμογή δερμοκαλλυντικών στο υγιέστερο δέρμα

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

 • Σε βαθύ καθαρισμό Σώματος μπορούν να υποβληθούν με απόλυτη ασφάλεια άτομα όλων των ηλικιών καθώς και παιδιά, αφού βεβαίως προηγηθεί σχετική συμβουλευτική ενημέρωση από ιατρό.
 • Αποτελεί συχνά αρχική επικουρική θεραπεία πριν την έναρξη των θεραπειών laser αντιμετώπισης της ακμής, προκειμένου να γίνει μηχανική διάνοιξη και αποσυμφόρηση των διαφόρων ακνεϊκών βλαβών (φαγέσωρες, κύστεις).
 • Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συχνότητα, αλλά αποφασίζεται ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και με βάση τις ενδείξεις ή/ και τις συνδυαζόμενες θεραπείες.
 • Μπορεί να πραγματοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, και το καλοκαίρι.
 • Η ολοκληρωμένη θεραπεία παρέχεται σε διάστημα 1,5 ώρας.
 • Συνήθως ακολουθεί πολύ ήπιος δερματικός ερεθισμός ο οποίος παρέρχεται σε διάστημα 30 – 60 λεπτών.
New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome