ΒΙΟ-ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ PRX-T33

New You T33

ΒΙΟ-ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ PRX-T33

New You T33

Το PRX-T33 είναι ένα καινοτόμο peeling που στοχεύει στην μη ενέσιμη βιο-αναζωογόνηση του δέρματος.

Η Βιο-αναζωογόνηση είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος αντιγήρανσης και ανάπλασης του προσώπου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PRX- T33;

Είναι ένα ιατρικό σκεύασμα με πιστοποίηση CE και πατενταρισμένη φόρμουλα, το οποίο δημιουργήθηκε μετά από χρόνια έρευνας και συνδυάζει καθορισμένες ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου και τριχλωρο-οξικού οξέος (TCA). Είναι ένα μη ενέσιμο προϊόν που προάγει τη δερματική βιοδιέγερση, χωρίς να βλάπτει την επιδερμίδα.

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ PRX T33;

Η δερματική βιοανάπλαση ή βιοδιέγερση, με τοπική εφαρμογή PRX T33, είναι μια πραγματικά πρωτοποριακή προσέγγιση, αφού δίνει την δυνατότητα ενεργοποίησης των βλαστοκυττάρων του ίδιου του οργανισμού με παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χωρίς ενέσιμες τεχνικές και χωρίς τη χρήση μηχανημάτων  (ραδιοσυχνότητες, laser, υπέρηχοι). 

Το PRX T33 διεισδύει απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προσφέροντας άμεση λάμψη και σύσφιξη του δέρματος, αφήνοντας ανέπαφη την επιφάνεια. 

Δηλαδή, χωρίς να προκαλεί την έντονη απολέπιση ή frosting που είχαμε στο παρελθόν με την εφαρμογή τριχλωρο- οξικού οξέος. 

Πρακτικά, έχουμε ένα ισχυρό, μη ενέσιμο collagen booster, ιδανικό για γυναίκες που για ιατρικούς ή προσωπικούς λόγους δεν επιλέγουν επεμβατικές ιατρικές αισθητικές τεχνικές.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ PRX-T33;

Η Θεραπεία είναι μη ενέσιμη και επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος μελανιάς ή οιδήματος. Δεν υπάρχει σημαντική απολέπιση της επιδερμίδας.

Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητές.

Είναι τόσο ασφαλές ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί και τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ PRX-T33;

Αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του προσώπου καθώς προσφέρει άμεση και ορατή λείανση ρυτίδων, έντονη σφριγηλότητα και λάμψη χωρίς βελόνες, μηχανήματα και επεμβατικές τεχνικές!

Έχει μοναδικές μακροπρόθεσμες αντιγηραντικές ιδιότητες και επιπλέον ενδείκνυται για τη θεραπεία ουλών και ραγάδων. Είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες, για όλες τις ηλικίες και όλες τις εποχές του χρόνου. Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες (Dermapen, Btx, μεσοθεραπείες, fillers).

Το PRX T33 είναι ένα εξαιρετικά δραστικό προϊόν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μονοθεραπεία είτε σε συνδυασμό με τις πιο συνήθεις κοσμητικές θεραπείες, ενισχύοντας το αποτέλεσμά τους.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Το PRX- T33 προτείνεται σαν ολοκληρωμένη μονοθεραπεία με 5 συνεδρίες ανά 10 έως 15 ημέρες. Το δέρμα συνεχίζει να βελτιώνεται έως και 6 μήνες μετά και συνδυάζεται εξαιρετικά με όλες τις υπόλοιπες Ιατρικές Αισθητικές θεραπείες.

New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome