ΙΑΤΡΙΚΟ LASER CO2

Iatriko Laser co2

ΙΑΤΡΙΚΟ LASER CO2

Iatriko Laser co2

Το CO2 Fractional Laser HESTIA αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (Fractional CO2), για θεραπείες ανανέωσης δέρματος που στοχεύουν στη θεραπεία βλαβών που σχετίζονται με την ηλικία και τον ήλιο, καλύπτοντας παράλληλα ένα ευρύ φάσμα της ιατρικής του δέρματος.

Αποτελεί μια νέα, λιγότερο επεμβατική τεχνική για αισθητικές και ιατρικές εφαρμογές που απαιτούν υψηλή αποτελεσματικότητα και ασφάλεια με λίγο έως καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CO2 Fractional Laser HESTIA;

Το Fractional Laser CO2 HESTIA (Χειρουργικό Laser Διοξειδίου του Άνθρακα) προσφέρει εφαρμογές ανάπλασης χωρίς να επιφέρει βλάβες επιδερμικές καθώς και σε επίπεδο χορίου, χάρην της σύγχρονης Κλασματικής Τεχνολογίας Fractional CO2 που διαθέτει, παρέχοντας θερμική συσσώρευση (μη επεμβατικά μήκη κύματος). 

Χρησιμοποιείται συστηματικά σε Πλαστικές Χειρουργικές επεμβάσεις για αναγέννηση της επιδερμίδας και αντιγήρανση, στην αφαίρεση ή και επίφοβων ανωμαλιών του δέρματος έως και την ίαση των κονδυλωμάτων (Ιός HPV).

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Το Fractional Laser CO2 HESTIA είναι μια μη επεμβατική, δραστική, ασφαλής και εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία για την αποκατάσταση δερματικών προβλημάτων καθώς και πραγματοποίηση θεραπειών με αντιγηραντική και αναπλαστική δράση.        

Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε σημείο του σώματος. 

Η εξελιγμένη τεχνολογία του, προσαρμόζεται στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε δέρματος, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί με ποικίλους τρόπους σε διαφορετικά στρώματα και βάθη του δέρματος.

Το σύστημα HESTIA για ελάχιστα επεμβατική fractional ανάπλαση δέρματος χρησιμοποιεί τεχνολογία ψηφιακής σάρωσης (scanner) για να δημιουργήσει ένα πλέγμα πολλαπλών μικρών επεμβατικών σημείων και μέσω των πολλαπλών σχεδιασμών (patterns) η θεραπεία γίνεται ταχύτατη και πλήρως ελεγχόμενη από τον Ιατρό.

Μέσω της κλασματικής τεχνολογίας παρέχει υψηλής ποιότητας θεραπείας εκμηδενίζοντας τις κλασικές παρενέργειες, οι οποίες σχετίζονται με τη συμβατική ανάπλαση του προσώπου και της εφαρμογής με το laser CO2.

Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική τεχνολογία, αυτή της Fractional PhotoThermolysis (FPT) που  παρέχει σήμερα νέες δυνατότητες. Μία δέσμη laser επεμβατικού μήκους κύματος μέσω κουκίδων εστιάζεται με αποτέλεσμα την υψηλή θέρμανση του ιστού. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας δημιουργούνται μικρο – θερμικές επεμβατικές ζώνες, καθώς η παρακείμενη περιοχή παραμένει άθικτη και χρησιμοποιείται ως απόθεμα για γρήγορη επούλωση και επιθηλιοποίηση.

Η θεραπευτική ιδιότητα της FPT βασίζεται στο βάθος και τη δυνατότητα διείσδυσης, στο σχήμα και το σχέδιο του αποτυπώματος της κουκίδας laser, όπως επίσης και στον αριθμό των περασμάτων.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ;

Στην Κλινική Δερματολογία χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, σε γυναίκες και άνδρες, όπως:

 •           Μυρμηγκιές
 •           Κονδυλώματα
 •           Θηλώματα
 •           Υπερκερατώσεις
 •           Σμηγματογόνα αδενώματα
 •           Ξανθελάσματα
 •           Συριγγώματα
 •           Επιδερμιδικοί Σπίλοι
 •           Σπίλοι 
 •           Ουλές Ακμής
 •           Ουλές από τραυματισμούς ή Χειρουργικές τομές

 

Το Fractional Laser CO2 HESTIA στην Ιατρική Αισθητική, χρησιμοποιείται επίσης στις εξής περιπτώσεις:

 • Ανάπλαση της επιδερμίδας – Αντιγήρανση & Σύσφιξη δέρματος
 • Βελτίωση Δυσχρωμιών, Πανάδων και ομογενοποίηση του Χρωματικού τόνου του    δέρματος
 • Μείωση Ρυτίδων, βελτίωση Περιγράμματος προσώπου & μείωση Χαλάρωσης δέρματος.
Dermapen New You Medi
New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome