MELINE ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΥΣΧΡΩΜΙΑΣ

New You Meline

MELINE ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΥΣΧΡΩΜΙΑΣ

New You Meline

Η MELINE είναι η πλέον αποτελεσματική Θεραπεία αντιμετώπισης των Δυσχρωμιών και των Υπερμελαγχρώσεων, και αποτροπής της επανεμφάνισής τους. 

Είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία θεραπειών – προϊόντων παγκοσμίως, που εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση όλων των τύπων Υπερμελάγχρωσης. Με τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικά λευκαντικά προϊόντα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών αγωγών αντιμετώπισης των μελαγχρωματικών βλαβών, που συντίθενται με μοναδικό τρόπο, ανάλογα με τον τύπο μελάγχρωσης, τον τύπο δέρματος και τις περιοχές του σώματος στα οποία εμφανίζονται.

Η MELINE αποτελεί την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική εναλλακτική λύση έναντι άλλων, πιο επεμβατικών τεχνικών, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο δέρμα και να προκαλέσουν επανεμφάνιση των υπερμελαχρώσεων και μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η θεραπεια με τα προϊοντα MELINE;

Η MELINE προσφέρει ολοκληρωμένη θεραπεία συγκριτικά με άλλες μεθόδους που προσφέρουν διορθωτική δράση, όπως για παράδειγμα οι θεραπείες με IPL. Η θεραπεία MELINE δρα σε κυτταρικό επίπεδο εστιάζοντας στο σημείο της παθολογίας. Με τη ρύθμιση της ανεξέλεγκτης ανάπτυξης μελανοκυττάρων, τα προϊόντα MELINE όχι μόνο εξαλείφουν τις δυσχρωμίες, αλλά και αποτρέπουν την επανεμφάνιση τους.

Οι σειρές των απόλυτα εξειδικευμένων προϊόντων, περιλαμβάνουν αποκλειστικές θεραπείες για κάθε φωτότυπο δέρματος (ανοιχτόχρωμους, σκουρόχρωμους, κ.α.)

Η MELINE μας προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε ένα προσωπικό

θεραπευτικό πρόγραμμα στο οποίο θα επιλεγούν οι κατάλληλες θεραπείες σε

συνδυασμό με τα προϊόντα αγωγής στο σπίτι.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ MELINE:

Τα προιόντα MELINE είναι διαμορφωμένα ώστε να ταιριάζουν στα ιδιαίτερα

χαρακτηριστικά κάθε τύπου δέρματος. H θεραπευτική αποτελεσματικότητα των αγωγών της και η ασφάλεια των προϊόντων της, είναι αποτέλεσμα κλινικών δοκιμών και έχει επιβεβαιωθεί σε ασθενείς διαφορετικών φυλετικών ομάδων και με διαφορετικούς φωτότυπους δέρματος, σε διάφορες χώρες.

Για να επιτυγχάνεται μεγαλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα, η σειρά περιλαμβάνει επίσης προϊόντα αποχρωματισμού καθώς και προϊόντα για ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές, όπως οι μαύροι κύκλοι των ματιών και οι περιοχές των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού. Η θεραπεία προσφέρει άμεσα αποτελέσματα στην επιδερμίδα.

Το αποτέλεσμα είναι ένα καινούργιο δέρμα χωρίς δυσχρωμίες, σημάδια & ρυτίδες.

Περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές σειρές, μια σειρά επαγγελματικών προϊόντων που

χρησιμοποιούνται ως θεραπεία στο κέντρο/ ιατρείο και μια σειρά συντήρησης για χρήση στο σπίτι. 

Στις συνθέσεις των δύο σειρών, τα ενεργά συστατικά έχουν συνεργική δράση, παράγοντας μακροχρόνια αποτελέσματα, ενσωματώνοντας στις συνθέσεις της,

Άλφα-Βήτα-Κέτο υδροξύ οξέα, Ρετιναλδεΰδη και Πεπτίδια. 

Ο συνδυασμός θεραπειών και χρήσης προϊόντων στο σπίτι βελτιστοποιεί το τελικό αποτέλεσμα.

Πρωτοκολλα Θεραπειων:

MELINE Caucasian Skin

Αντιμετωπίζει το μέλασμα στους φωτότυπους I – IV. Η συνέργεια των ενεργών συστατικών του επιτρέπει την αναστολή της ορμονικής δραστηριότητας στα μελανοκύτταρα, τον έλεγχο της δραστηριότητας των ελεύθερων ριζών, τη χηλίωση των μετάλλων που ενεργοποιούν την ενζυματική δραστηριότητα, την αναστολή της δραστηριότητας της τυροσινάσης και την αύξηση του κυτταρικού πολλαπλασιασμού για την απομάκρυνση της χρωστικής.

MELINE Ethnic Skin

Αντιμετωπίζει το μέλασμα στους φωτότυπους IV – VI. Τα ενεργά συστατικά της σύνθεσης δρουν σε πολλαπλά στάδια στη διαδικασίας παραγωγής και αποικοδόμησης μελανίνης, μεταξύ των οποίων η μεταγραφή τυροσινάσης, η ενεργοποίηση των TRP-1, TRP-2, ο περιορισμός και η κατανομή των μελανοσωμάτων στα κερατινοκύτταρα.

MELINE Spot

Αντιμετωπίζει μελαγχρωματικές αλλαγές, όπως ηλιακές και γεροντικές κηλίδες με ομοιογενή ή ετερογενή χρώση. Αυτοί οι τύποι βλαβών προκαλούνται από φυσική ή τεχνητή υπεριώδη ακτινοβολία και εμφανίζονται στους φωτότυπους I-III, συνήθως στο πρόσωπο, το αντιβράχιο, το πίσω μέρος των χεριών και τον άνω κορμό.

MELINE Dark Circles

Είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία για τους μαύρους κύκλους που διασπάει την αιμοσιδερίνη, μειώνει τους μαύρους κύκλους και αυξάνει το πάχος του δέρματος.

MELINE INTIMATE

Είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τη βελτίωση της ομοιομορφίας του χρωματικού τόνου και της συνολικής εμφάνισης του δέρματος στην ευαίσθητη περιοχή. Η ιδιαίτερη ανατομική δομή της ευαίσθητης περιοχής έχει μελετηθεί διεξοδικά, έτσι ώστε η σύνθεση να περιλαμβάνει τα πλέον κατάλληλα συστατικά σε ιδανικές συγκεντρώσεις και να διασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα.

New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome