ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ DERMALUX

New You Medi Derma

ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ DERMALUX

New You Medi Derma

H διεθνώς βραβευμένη μη επεμβατική Φωτοθεραπεία που συνδυάζει διαφορετικά μήκη φωτός (και ως εκ τούτου και χρώματα), προσφέροντας μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση σε ένα πλήθος δερματικών προβλημάτων. Με την ελεγχόμενη δύναμη του φωτός, (ποσότητα και τμήματα του φάσματος φωτός) έχει ευεργετική επίδραση στο δέρμα μας, όπως η παραγωγή βιταμίνης D, η αύξηση της σεροτονίνης και η επιτάχυνση των
διαδικασιών φυσικής επούλωσης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ DERMALUX;

Η Θεραπεία βασίζεται στα ελεγχόμενα επίπεδα Κόκκινου, Μπλε και Υπέρυθρου Φωτός που έχουν αποδειχθεί κλινικά πως είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα.Η Φωτοθεραπεία με το σύστημα DERMALUX, έχει βραβευθεί διεθνώς πολλές φορές στα Aesthetic Awards. Συνδυάζει συγκεκριμένα μήκη κύματος φωτός με πρωτοποριακή led τεχνολογία για αποτελεσματική και ασφαλή αντιμετώπιση μιας σειράς προβλημάτων του δέρματος, όπως η γήρανση, η ακμή, η ροδόχρους ακμή, και η υπερμελάχρωση. Παράλληλα αναζωογονεί το δέρμα και τονώνει την ελαστικότητά του.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ DERMALUX;

Με τη θεραπεία DERMALUX το δέρμα εκτίθεται σε χαμηλά επίπεδα ωφέλιμης ενέργειας του φωτός, που ενεργοποιεί τις λειτουργίες των κυττάρων με θεραπευτικά αποτελέσματα και αποτέλεσμα ένα νεανικότερο, υγιές και λαμπερό δέρμα.

Η Φωτοθεραπεία DERMALUX χρησιμοποιεί τρία μήκη κύματος φωτός, το κόκκινο, το μπλε και το υπέρυθρο. Το κόκκινο εισχωρεί στο δέρμα και βελτιώνει τον τόνο του, περιορίζοντας παράλληλα τις ρυτίδες ενώ αυξάνει την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου. Το μπλε φως αντιμετωπίζει τα βακτήρια της ακμής και το υπέρυθρο συμβάλλει στην ανάπλαση του δέρματος, στη γρήγορη επούλωση, αλλά και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των υπεργχρωματισμών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ:

Η Φωτοθεραπεία DERMALUX στηρίζεται στην αρχή ότι τα κύτταρα του δέρματος μπορούν να απορροφήσουν φως και να επηρεαστούν από αυτό.Η ενέργεια του φωτός διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης και αναζωογόνησης του δέρματος και αποκαθιστά τις λειτουργίες των κυττάρων. Τα αποτελέσματά της θεραπείας, είναι μια φυσική απάντηση στις ανάγκες του δέρματος και έχει αναζωογονητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Συμβάλλει στην τόνωση της επιδερμίδας καθώς ενεργοποιεί τα κύτταρα του δέρματος, αναζωογονώντας τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα. Η σειρά των συνεδριών που αποφασίζεται εξατομικευμένα, προσφέρει αποτελέσματα μακράς διάρκειας, ενεργοποιεί την φυσική ανανέωση του δέρματος και τη φυσική διαδικασία επούλωσης, προωθώντας μια υγιή και λαμπερή εμφάνιση της επιδερμίδας.

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ;

Είναι μια ασφαλής θεραπεία, εντελώς ανώδυνη, χωρίς τραυματισμούς του δέρματος, χωρίς χρόνο αποθεραπείας και πολύ απλή στην εφαρμογή της.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. Μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες, προσέχοντας μόνο την έκθεσή σας στον ήλιο.

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ H ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ;

H Φωτοθεραπεία Dermalux μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες θεραπείες ανάλογα με τις ενδείξεις και τη διάγνωση των αναγκών του δέρματος όπως:

  • Θεραπείες Ακμής
  • Δερμοαπόξεση με Διαμάντι
  • Χημικό Peeling ή Θεραπεία Οξέων
New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome