ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ME LPG ALLIANCE

LPG ALLIANCE Body

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ME LPG ALLIANCE

LPG ALLIANCE Body

Η νέα θεραπεία LPG CELLU M6® ALLIANCE Body Endermologie® είναι η σύγχρονη εξέλιξη της Θεραπείας Endermologie®. Εδώ και 30 χρόνια η μέθοδος Endermologie®, είναι η μόνη 100% φυσική, μη-επεμβατική και καθόλου επιθετική τεχνική αδυνατίσματος και διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Συμβάλλει ταυτόχρονα στην απελευθέρωση του λίπους και στην καταπολέμηση της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας, ενώ σέβεται απόλυτα τη φυσιολογία του σώματος και του δέρματος χάρη στις δύο καινοτόμες και πατενταρισμένες τεχνικές της LPG. Συμβάλλει στην επίτευξη θεαματικών αποτελεσμάτων, με ορατά αποτελέσματα από την 3η Θεραπεία για το Σώμα.

Τα πλεονεκτηματα του νεου LPG CELLU M6® ALLIANCE:

Η νέα θεραπευτική κεφαλή της LPG εξοπλισμένη με τη νέα πατενταρισμένη τεχνολογία που συνδυάζει την Ανεξάρτητη Κίνηση Κυλίνδρων, το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πτερύγιο και τη ρυθμική αναρρόφηση, διεγείρει τα λιποκύτταρα. Το παγιδευμένο λίπος απελευθερώνεται, ακόμη και αυτό που συνήθως αντιστέκεται στη δίαιτα και τη φυσική άσκηση. Ταυτόχρονη δράση σε τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και σύσφιγξη δέρματος. 

Συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες της LPG και παρέχει τριπλή διέγερση για την επανενεργοποίηση του κυτταρικού μεταβολισμού. 

Η θεραπεία προσαρμόζεται απόλυτα στον τύπο του δερματικού ιστού και προσφέρει 25% μεγαλύτερη δράση στο δέρμα και το λίπος και 25% αύξηση κινητοποίησης και ελαστικότητας του ιστού. 

Αποδεδειγμενη αποτελεσματικοτητα:

Παρατεταμένες μελέτες έδειξαν ορατά αποτελέσματα από την τρίτη κιόλας συνεδρία για το σώμα με συνολική βελτίωση ως εξής: 70% μείωση τοπικού πάχους (μείωση περιφέρειας της μέσης -5,2 εκ.), 67% λείανση κυτταρίτιδας, 71% αύξηση δερματικής σύσφιξης, 70% σύσφιγξη περιγράμματος και δύο φορές καλύτερη όψη του δέρματος.

Πως Λειτουργει:

Η Θεραπεία με το LPG CELLU M6® ALLIANCE προσφέρει ένα νέο τρόπο αξιολόγησης της Θεραπείας:

  1. Με τα σημεία εφαρμογής της θεραπείας.
  2. Με τον τύπο του δέρματος, Πατενταρισμένος Αισθητήρας Δερματικής Ταυτότητας για εξατομίκευση και βελτιστοποίηση αποτελεσμάτων.
  3. Σύστημα ασύρματης διαβίβασης δεδομένων τηλεμετρίας και αυτόματης επιλογής θεραπευτικού προγράμματος.

α.Νέος πατενταρισμένος αισθητήρας δερματικής ταυτότητας

Alliance Skin Identity”.

Το σύστημα με τις εξαιρετικά ακριβείς ρυθμίσεις του ολοκληρωμένου Alliance Skin Identity (ASI) αναγνωρίζει την ταυτότητα του δέρματος. Η μηχανική διέγερση πλέον προσαρμόζεται τέλεια στον τύπο του δερματικού και υποδόριου ιστού (μαλακός, σφριγηλός, ινώδης) για 100% εξατομίκευση και αποτελεσματικότητα.

β. Σύστημα ασύρματης διαβίβασης δεδομένων τηλεμετρίας

Προσφέρει μία απόλυτα εξατομικευμένη θεραπεία. Το Alliance συνδέεται μέσω wifi με ένα tablet, όπου συγκεντρώνονται όλες οι απαραίτητες μετρήσεις του/της ασθενούς όπως σημεία θεραπείας και τύπος δέρματος (σφριγηλό, ινώδες, χαλαρό). Τα δεδομένα αυτά διαβιβάζονται, επίσης ασύρματα, στο λογισμικό του νέου συστήματος, το οποίο και επιλέγει αυτόματα το καταλληλότερο πρόγραμμα θεραπείας.

Σε ποιους Απευθυνεται - Που Εφαρμοζεται:

Η μέθοδος LPG ALLIANCE, Body Endermologie απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Η διαδικασία έχει την αίσθηση μιας χαλαρωτικής χειρομάλαξης χωρίς να είναι επίπονη καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου. Δεν απιατεί χρόνο αποθεραπείας και μετά την θεραπεία μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητες σας χωρίς περιορισμούς.

Tα σημεία όπου μπορούμε να πραγματοποιήσουμε Θεραπείες LPG ALLIANCE, Body Endermologie είναι:το στομάχι, η κοιλιά,τα πλαϊνά της κοιλιάς, τα χέρια, οι μηροί μπροστά, οι μηροί πίσω, οι γλουτοί, οι γάμπες και η πλάτη. 

Με ποιες Θεραπειες Συνδυαζεται:

Η Θεραπεία  LPG ALLIANCE, Body Endermologie συνδυάζεται με όλες τις θεραπείες σώματος και μπορεί να μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά σε συνεργική δράση με άλλες μεθόδους μας βάση μελετών, όπως:

    • Ενέσιμη Μεσοθεραπεία
    • Ραδιοσυχνότητες /RF REFIT
    • Κρυολιπόλυση
New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome