LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗΣ CANDELA

Laser Candela

LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗΣ CANDELA

Laser Candela

Το σύστημα GentleLase  του οίκου Candela Laser Corporation αποτελεί την εξέλιξη στην laser αποτρίχωση. Η ανανεωμένη έκδοση του ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου συστήματος laser Alexandrite το καθιστά ακόμη πιο ασφαλές, ταχύτερο και ανώδυνο.

Τώρα η αποτρίχωση είναι ευκολότερη, με μακροχρόνια οριστικά αποτελέσματα και σας αφήνει μια απαλή και βελούδινη επιδερμίδα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Laser Alexandrite Gentle Lase Candela;

Το GentleLase είναι νέας γενιάς ιατρικό Laser τύπου Alexandrite που παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας. Εκπέμπει δέσμη φωτός που απορροφάται από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη.

Με τη μέθοδο της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, η ενέργεια από το laser Alexandrite στοχεύει στα μελανοφόρα κύτταρα των τριχών και με μήκος κύματος στα 755 nm απορροφάται επιλεκτικά στο μέγιστο από τη μελανίνη, τη χρωστική ουσία που προσδίδει το χρώμα στην τρίχα. 

Η επακόλουθη αύξηση της θερμοκρασίας στους θύλακες των τριχών έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την επανέκφυσή τους, χωρίς να καταστρέφεται η επιδερμίδα και ο περιβάλλον ιστός.

Το αποτέλεσμα είναι μία καθαρή επιδερμίδα χωρίς τρίχες, και χωρίς το φόβο δημιουργίας θυλακίτιδας.

Το GentleLase είναι νέας γενιάς, χρησιμοποιείται για μια σειρά αισθητικών επεμβάσεων όπως μόνιμη μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας, θεραπεία γεροντικών κηλίδων κι ευρυαγγειών.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται από μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας (Dynamic Cooling Device®), όπου ψυκτικό υγρό (cryogen, εγκεκριμένο απο το FDA Αμερικής / CE mark ) ψεκάζεται στην επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτατα στρώματά της.

Ο μηχανισμός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία κάνοντας την θεραπεία ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ*, ΑΣΦΑΛΗ & ΑΝΩΔΥΝΗ.

Το σύστημα GentleLASE® έχει έγκριση για μόνιμα αποτελέσματα στην αποτρίχωση. Επιπλέον έχει πιστοποίηση για την χρήση του σε αγγεία, γεροντικές κηλίδες και λεπτές ρυτίδες από τον Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων Αμερικής, «GentleLASE® System FDA Cleared For Permanent Hair Reduction»

ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ;

Οι περισσότεροι ασθενείς νιώθουν στιγμιαία τσιμπήματα, που η έντασή τους εξαρτάται από την πυκνότητα, το χρώμα και τη διάμετρο των τριχών και το φωτότυπο της επιδερμίδας. Όσο όμως προχωρά ο αριθμός των συνεδριών και η τριχοφυΐα μειώνεται, οι συνεδρίες γίνονται πρακτικά ανώδυνες.

Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. 

Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία.

ΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ;

Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται από την περιοχή, την ποιότητα της τρίχας και μερικούς δευτερογενείς παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν τον φυσιολογικό κύκλο ανάπτυξης της τρίχας, όπως η ηλικία, οι ορμόνες, η λήψη φαρμάκων, η κληρονομική προδιάθεση και ορισμένες παθολογικές καταστάσεις. Συνήθως, χρειάζονται 6 έως 12 συνεδρίες σε μια κανονική τριχοφυΐα.

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ;

Εξαρτάται από την περιοχή και την πυκνότητα της τριχοφυΐας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΠΡΙΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Στην περιοχή που θα εφαρμοστεί το laser αν κριθεί αναγκαίο χρησιμοποιείται κουρευτική μηχανή  ή ξυράφι 3 μέρες πριν τη θεραπεία.
Συνίσταται να έχει παρέλθει διάστημα τουλάχιστον 23 ημερών από την εφαρμογή αποτριχωτικής κρεμάς ή κεριού.
Επίσης συνίσταται να έχει σταματήσει η χορήγηση οποιουδήποτε άλλου φαρμάκου που προκαλεί φωτοευαισθησία στο δέρμα.
Αποφύγετε την ηλιοθεραπεία τέσσερις ημέρες πριν την εφαρμογή του laser.
Δεν θα πρέπει να υπάρχει ερεθισμός στην περιοχή που θα εφαρμοστεί το laser.
Όταν το δέρμα είναι μαυρισμένο από ηλιοθεραπεία ή σολάριουμ καλό θα ήταν να αποφεύγεται η εφαρμογή του laser Alexandrite ενώ μπορούμε να εφαρμόσουμε το Διοδικό laser Soprano Ιce που είναι κατάλληλο για μαυρισμένες επιδερμίδες.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορεί να παρουσιαστεί ερυθρότητα ή οίδημα σε κάθε θύλακα της τρίχας το οποίο μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως δύο μέρες, σ’ αυτή την περίπτωση συνίσταται απλή ενυδατική κρέμα.
Η χρήση προϊόντων μακιγιάζ καλό θα ήταν να γίνεται μετά την υποχώρηση τυχόν ερυθρότητας.
Αποφύγετε την  έκθεση στον ήλιο για 3-4 ημέρες.
Αποφύγετε  το καυτό μπάνιο ή τη χρήση σάουνας ή κάποιας μηχανικής τριβής στην περιοχή εφαρμογής για μια μέρα.
Επίσης αποφύγετε το χλώριο από πισίνα για μία μέρα.
New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome