ΒΙΝΤΕΟΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕΣΩ SKYPE

ΒΙΝΤΕΟΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕΣΩ SKYPE

Για βιντεοσυνομιλία μέσω Skype, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να κλείσετε ραντεβού.

  Εφόσον έχετε προγραμματισμένο ραντεβού, πατήστε στο παρακάτω κουμπί για να συνδεθείτε.

  *Απαραίτητη προϋπόθεση, να έχετε εγκαταστήσει το Skype στον υπολογιστή ή το κινητό σας και να έχετε συνδεθεί στo λογαριασμό σας.

  ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ SKYPE:

  1. Πληκτρολογήστε στην «αναζήτηση Skype» το όνομα New You Medi (όνομα skype) για να εμφανιστεί η επαφή με τα στοιχεία μας την οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε και να μας καλέσετε.
  2. Εάν έχετε ήδη ανοιχτή την εφαρμογή skype στον υπολογιστή ή το κινητό σας, μπορείτε να μας καλέσετε πατώντας το κουμπί Call.

  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

  Όλες οι μεταδόσεις φωνής, βίντεο, αρχείων και άμεσων μηνυμάτων από Skype σε Skype είναι κρυπτογραφημένες. Αυτό σας προστατεύει από πιθανές υποκλοπές.

  Εάν πραγματοποιείτε κλήση από κινητό ή και σταθερό τηλέφωνο στο Skype, το τμήμα της κλήσης που πραγματοποιείται μέσω του PSTN που είναι το σύνηθες τηλεφωνικό δίκτυο (δηλαδή αν δεν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Skype αλλά καλείτε κάποιον στο Skype μέσω του «κανονικού» τηλεφώνου σας) δεν είναι κρυπτογραφημένο.

  Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται σε χώρο ελεγχόμενης πρόσβασης. Αυτό σημαίνει πως στον χώρο αυτό δεν παραβρίσκεται ποτέ άλλο άτομο, εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερωθείτε προκειμένου να δώσετε τη συγκατάθεσή σας.

  Οι συνεδρίες που πραγματοποιούνται μέσω Skype ΔΕΝ καταγράφονται από εμάς.

  Πληροφορίες που ενδεχομένως να κρατηθούν σε μορφή γραπτών σημειώσεων, διέπονται από τη γενικότερη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζουμε στο πλαίσιο του ΓΚΠΠΔ (GDPR).

  Το Skype χρησιμοποιεί το AES (Advanced Encryption Standard), επίσης γνωστό ως Rijndael, το οποίο χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών.

  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SKYPE:

  Σε υπολογιστή

  Σε κινητό τηλέφωνο

  New You Welcome
  logo mobile New You

  DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

  Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

  logo mobile New You

  DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

  Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

  New You Welcome