RE SHAPE® BODY SCULPT EMS

New You Medi Re Shape

RE SHAPE® BODY SCULPT EMS

New You Medi Re Shape

Το ReShape®  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και η πλέον εξελιγμένη και αποτελεσματική λύση της Ιατρικής Αισθητικής για την απόκτηση ενός νεανικού, αδύνατου και γραμμωμένου σώματος, χωρίς τον κόπο, το χρόνο  και την επιβάρυνση της άσκησης. Είναι μια επιστημονική, απόλυτα φυσική και μη επεμβατική θεραπεία. 

Το New You Medi εξασφάλισε πρώτο και σας προσφέρει αυτό το πολυλειτουργικό,  εξελιγμένο και αποτελεσματικό σύστημα αδυνατίσματος, γράμμωσης, αύξησης της μυϊκής μάζας, διαμόρφωσης σώματος, ανόρθωσης, σύσφιξης και καύσης λίπους /τοπικού πάχους.

Η βασικη αρχη του ReShape®: Ηλεκτρομαγνητικο κυμα υψηλης ενεργειας

Το ReShape® Βody Sculpt EMS είναι ένα υπερσύγχονο μηχάνημα χωρίς ακτινοβολία, μη θερμικό και χωρίς ιονισμό. Επομένως δεν προκαλεί εγκαύματα, ουλές ή οιδήματα. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο/ Tesla του ReShape® Βody Sculpt EMS στοχεύει στα κινητικά νευρικά κύτταρα και διεγείρει άμεσα τη συστολή των μυών. Μπορούμε να πούμε ότι κάνετε άσκηση ενώ είστε ξαπλωμένοι.Κατά τη διάρκεια των 30 λεπτών της θεραπείας οι μύες συστέλλονται 30.000 φορές με υψηλή συχνότητα και ένταση, κάτι το οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί με απλή άσκηση!

Η ακραία συστολή των μυών απαιτεί μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο τα λιποκύτταρα που βρίσκονται δίπλα στον μυ οδηγούνται σε φυσική απόπτωση κι έτσι επιτυγχάνεται αποτελεσματική μείωση του λίπους. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως οι μυϊκές κινήσεις που προκαλούνται από το ReShape® Βody Sculpt EMS δεν βλάπτουν

αρθρώσεις ή οστά και μπορούν να ενισχύσουν αποτελεσματικά τους μύες της κοιλιάς ή των γλουτών καθώς αυξάνουν τοναριθμό και τον όγκο των μυϊκών ινών κάνοντας εμφανείς τις γραμμώσεις του σώματος.

Πως λειτουργει η τεχνολογια ReShape® Βody Sculpt EMS

1. Μέσω της τεχνολογίας Βody Sculpt EMS (υψηλή ενέργεια εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικoύ κύματος Tesla) οι μύες μπορούν να εκπαιδευτούν ώστε να έχουμε τη συνεχή επέκταση και συστολή τους μέχρι να αναδιαμορφωθεί η εσωτερική δομή τους. Η Βody Sculpt EMS τεχνολογία προωθεί την ανάπτυξη μικροϊνών (διεύρυνση των μυών) για την παραγωγή νέων μυϊκών ινών και νέων πρωτεϊνικών αλυσίδων (υπερπλασία των μυών) αυξάνοντας τους μυς σε πυκνότητα και όγκο.

2. Σύμφωνα με την τεχνολογία Βody Sculpt EMS η 100% μυϊκή συστολή μπορεί να προκαλέσει σε μεγάλη ποσότητα την αποσύνθεση λιπαρών οξέων. Τα λιπαρά

οξέα διασπώνται από τα τριγλυκερίδια και διαχέονται, έτσι προκύπτει μεγάλη ποσότητα συσσώρευσής τους στα λιποκύτταρα. Η υψηλή συγκέντρωση λιπαρών οξέων προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων που μέσα σε λίγες εβδομάδες αποβάλλονται μέσω της φυσικής μεταβολικής λειτουργίας.

3. Έτσι το ReShape® μπορεί να ενισχύσει και να αυξήσει τους μύες, ενώ ταυτόχρονα μειώνει αποτελεσματικά το περιττό λίπος.

Τα οφελη της Θεραπειας ReShape® Βody Sculpt EMS - Τι Προσφερει

Με το ReShape® Βody Sculpt EMS χτίζετε μυς και καίτε λίπος ταυτόχρονα, Η Θεραπεία προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανόρθωση γλουτών καθώς και στην γράμμωση των κοιλιακών. Εφαρμόζεται επίσης σε μηρούς και μπράτσα. Χαρίζει γενικότερα ένα γυμνασμένο, υγιές σώμα, γρήγορα, ξεκούραστα και ανώδυνα.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα, χωρίς να απαιτείται κανένας χρόνος αποθεραπείας, ενώ συνεχίζονται και γίνονται ακόμη πιο αισθητά μετά από 2- 4 εβδομάδες.

 • 30 λεπτά θεραπείας αντιστοιχούν σε περίπου 30.000 κοιλιακούς
 • Μείωση λίπους κατά 19% Μ.Ο.
 • Αύξηση μυϊκής μάζας κατά 16% Μ.Ο.
 • Σύσφιξη, Μυϊκή Ενδυνάμωση και Μείωση του Λίπους χωρίς Άσκηση
 • Κλινικά δοκιμασμένη Θεραπεία με παγόσμιες μελέτες και εγκεκριμένη μέθοδος από τον F.D.A.

Σε ποιους απευθυνεται - Διαρκεια Θεραπειας

Η θεραπεία ReShape®  Βody Sculpt EMS  απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Αποτελεί μια εξαιρετικά ασφαλή, και ευχάριστη θεραπεία, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση ευεξίας, αίσθηση άσκησης και χαλάρωσης εν συνεχεία λόγω της υπεραιμίας. 

Ο χρόνος της κάθε θεραπείας είναι σύντομος και η διάρκεια είναι 30 λεπτά. 

Απαιτούνται μόνο 4 συνεδρίες μεταξύ 2-3 ημερών,ανάλογα με τις περιοχές εφαρμογής. Η θεραπεία είναι μη επεμβατκή, δεν παρουσιάζει προβλήματα και δεν απαιτεί χρόνο προετοιμασίας πριν ή μετά τη θεραπεία και χρόνο αποθεραπείας.

Με ποιες θεραπειες συνδυαζεται

Η θεραπεία ReShape® Βody Sculpt EMS μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά και σε συνεργική δράση με άλλες μεθόδους μας βάση μελετών, όπως:

  • LPG Endermologie / Lipomassage
  • Ραδιοσυχνότητες /RF REFIT
  • Πρεσσοθεραπεία 
New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome