ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF REFIT

New You Mavroi Kykloi

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF REFIT

New You RF

Οι RF ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια
και έχουν μεγάλη εφαρμογή στην Ιατρική Αισθητική τόσο στο Πρόσωπο όσο και στο Σώμα. Η τεχνολογία τους βασίζεται στο νόμο της Φυσικής σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος, ως πηγή ενέργειας.

Οι ραδιοσυχνότητες RF από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής στις αρχες του 2000 καταφέρνουν να αναδεικνύουν τον πιο όμορφο εαυτό σας ανώδυνα και χωρις καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

New You RF 1

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ RF-REFIT;

Η θεραπεία RF-REFIT στηρίζεται στις ραδιοσυχνότητες τελευταίας τεχνολογίας που συνδυάζουν την Πολυ-πολική Ραδιοσυχνότητα, την Αναρρόφηση και το LED επιτυγχάνοντας  την παραγωγή κολλαγόνου ,lifting και σύσφιξη προσώπου, μείωση ρυτίδων και ανάπλαση δέρματος.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Το νέο σύστημα RF- Refit είναι ένα προηγμένο σύστημα τελευταίας γενιάς που όταν εφαρμόζεται στο Πρόσωπο επιτυγχάνει  lifting, σύσφιξη, αντιγήρανση προσώπου και μείωση των ρυτίδων, ενώ όταν εφαρμόζεται στο Σώμα επιτυγχάνει μείωση της κυτταρίτιδας, λιπογλυπτική, σύσφιξη.

Σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας είναι φυσιολογικό ο ασθενής να νιώσει μια βαθιά αίσθηση θερμότητας η οποία οφείλεται στις Ραδιοσυχνότητες (RF).

Το νέο σύστημα RF- Refit  συνδυάζει τις εξής τεχνολογίες:

Τεχνολογία Multi-polar RF: Η ενέργεια  RF  απελευθερώνει θερμική ενέργεια σε επίπεδο δερμίδας και υποδόριου ιστού, επιφέροντας  έτσι αύξηση του μεταβολισμού ,συσφιξη των ινών κολλαγόνου και βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος

Τεχνολογία Vacuum: Η λειτουργία της αναρρόφησης αυξάνει την αιματική κυκλοφορία, μειώνει τα υποδόρια παγιδευμένα λιποκύτταρα, οξυγονώνοντας καλύτερα την περιοχή και ως εκ τούτου αναδιαμορφώνει το περιγραμμα του σώματος. 

Επιπλέον, συμβάλλει στην ακόμη πιο αποτελεσματική, διείσδυση της ενέργειας RF στα πιο βαθιά επίπεδα του δέρματος .

Τεχνολογια LED: Η λειτουργία του LED επιφέρει ζωντάνια στον θαμπό τόνο του δέρματος, αυξάνει την κυτταρική ανανέωση, καταπολεμά τις ρυτίδες και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, χαρίζοντας,έτσι μια πιο απαλή και λαμπερή δερματική υφή .

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Η θεραπεία RF- Refit  είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος.

Η τεχνολογία που την πλαισιώνει υποστηρίζει όλους τους τύπους δέρματος και επιφέρει ελαστικότητα, μείωση της κυτταρίτιδας, παραγωγή κολλαγόνου, λιφτινγ, σύσφιξη και σμίλευση Προσώπου και Σώματος .

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ RF /REFIT;

Η Θεραπεία  Ραδιοσυχνοτήτων REFIT για Λιποδιάλυση & Επιδερμική/ Μυϊκή Σύσφιξη, μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά σε συνεργική δράση με άλλες μεθόδους μας βάση μελετών, όπως:

    • LPG Endermologie / Lipomassage
    • Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος
    • Στο Πρόσωπο μπορεί να συνδυαστεί με Μεσοθεραπεία Προσώπου
New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome