ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ/ALIDYA

New You Ald

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ/ALIDYA

New You Ald

Η Κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί έντονα ένα μεγάλο αριθμό γυναικών

Το ALIDYA είναι ο πρώτος ενέσιμος, επαναστατικός ιατροτεχνολογικός μηχανισμός για την θεραπεία της κυτταρίτιδας.

Το ALIDYA εφαρμόζεται με την τεχνική της Μεσοθεραπείας σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος που εμφανίζει κυτταρίτιδα και συγκεκριμένα στην περιοχή των γλουτών, των μηρών, στα γόνατα, χέρια και κοιλιακή χώρα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ;

Η Κυτταρίτιδα, ή αλλιώς με επιστημονικούς όρους η “τοπική λιποδυστροφία” θεωρείται παθολογική κατάσταση των δερματικών και υποδόριων ιστών που χαρακτηρίζεται από κακή λειτουργία της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την ανομοιογενή κατανομή μορίων λίπους στον συνδετικό ιστό και την κατακράτηση νερού σε αυτόν. Με απλά λόγια, ο όρος “κυτταρίτιδα” χρησιμοποιείται για να  περιγράψει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που παρατηρείται για να περιγράψει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που παρατηρείται συνήθως στο γυναικείο σώμα και συγκεκριμένα στην περιοχή των γλουτών, των μηρών ,στο υπογάστριο ,στα γόνατα και στο στήθος. 

Η σωστή διατροφή, η συστηματική άσκηση, η λήψη άφθονων υγρών και ο περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση του προβλήματος. Ωστόσο σε πολλές γυναίκες η κυτταρίτιδα επιμένει, ακόμα και αν χάσουν βάρος και κάνουν συστηματική γυμναστική.

Εάν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, το ALIDYA μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε οριστικά από την κυτταρίτιδα με απολύτως ασφαλή τρόπο.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ALIDYA;

Το ALIDYA, είναι ένα ενέσιμο προϊόν για την θεραπεία και βελτίωση των ατελειών του δέρματος οι οποίες αποτελούνται από μεταβολές στην στοιβάδα του λιπώδους ιστού. Είναι το αποτέλεσμα των πιο πρόσφατων ερευνών στο πεδίο της κυτταρίτιδας. Η δράση του, βασίζεται στην επαναστατική υπόθεση για την παθογένεια της κυτταρίτιδας η οποία σχετίζεται με την τοξικότητα του σιδήρου.

Η επαναστατική σύνθεση του ALIDYA εξουδετερώνει τη συσσώρευση τοξικών ουσιών ( σιδήρου και αιμοσιδηρίνης ) η οποία προκαλεί την διόγκωση των λιποκυττάρων και συνεπώς ελαχιστοποιεί το φαινόμενο της κυτταρίτιδας.

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ;

Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, την περιοχή όπου αυτή εκδηλώνεται και τον βαθμό της κυτταρίτιδας. Για την εξασφάλιση ορατών αποτελεσμάτων απαιτούνται κατά μέσο όρο 3-5 θεραπευτικές συνεδρίες, 15-30 μέρες μετά την ολοκλήρωση της κάθε  θεραπείας, 1 με 2 εφαρμογές ενδέχεται να επαναληφθούν ως θεραπεία συντήρησης.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ALIDYA;

Με την τεχνική της μεσοθεραπείας σε εβδομαδιαίες συνεδρίες , σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος εμφανίζει κυτταρίτιδα. Μετά την έγχυση , είναι πιθανό να υπάρχουν μικρά επιφανειακά αιματώματα ή ελαφρύ προς μέτριο ερύθημα στην περιοχή της ένεσης. Αυτές οι αντιδράσεις θεωρούνται φυσιολογικές για αυτόν τον τύπο θεραπείας.

ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ALIDYA;

Για τις επόμενες 12 ώρες μην εφαρμόζετε καλλυντικά στην περιοχή και αποφύγετε όλες τις άμεσες πηγές θερμότητος και ακτινοβολίας όπως ηλιοθεραπεία , UV- ακτινοβολία, σάουνα, κτλ.

ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ALIDYA;

Το ALIDYA πρέπει να εφαρμόζεται σε υγιή άτομα και όχι σε ασθενείς με οξείες ή χρόνιες παθολογίες εντός ή γύρω από τη περιοχή που πρόκειται να δεχτεί τη θεραπεία.Για προληπτικούς λόγους, δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ασθενείς με ιστορικό αναφυλαξίας ή διάφορων αλλεργικών αντιδράσεων , σε ασθενείς που έχουν προσβληθεί από σοβαρές οργανικές ή συστημικές παθήσεις-συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων ασθενειών- σε παιδιά και σε γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν.

New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome