ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ JALUPRO

New You Jlp 1

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ JALUPRO

New You Jlp 1

Η Μεσοθεραπεία JALUPRO Classic είναι η νέα επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης.

Μια εξαιρετική- ελβετικής πατέντας- θεραπεία, για ενυδάτωση και μείωση ρυτίδων.

H θεραπεία με Jalupro είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθεια να νικήσουμε τον χρόνο και την φωτογήρανση.

 Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα αμινοξέα (γλυκίνη, L-προλίνη, L-λυσίνη, L-λευκίνη) σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά στη διαδικασία της βιο-αναζωογόνησης του δέρματος.

Τι ειναι το Jalupro;

Το Jalupro είναι ελβετικής προέλευσης ενέσιμο διάλυμα εξαιρετικά πλούσιο σε Αμινοξέα και Υαλουρονικό οξύ, ένα σύμπλεγμα που προκαλεί  πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών, ενεργοποιεί την κολλαγονογένεση, καθώς και τη μείωση του ρυθμού αποδόμησης του κολλαγόνου, βοηθώντας στην παραγωγή αυξητικών παραγόντων. 

Ενεργοποιεί επίσης τη μεταβολική δραστηριότητα των ινοβλαστών, διεγείροντας την παραγωγή και τη σύνθεση νέου κολλαγόνου, καθώς και τη μείωση του ρυθμού αποδόμησης του κολλαγόνου, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων υγρασίας του δέρματος λόγω απορρόφησης νερού, με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πολύ πιο ελαστικό.

Πρόκειται για μια κλινικά δοκιμασμένη Μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος που συνδυάζει υαλουρονικό οξύ και σύμπλεγμα αμινοξέων.

Το υαλουρονικό οξύ χαρίζει λάμψη και σφριγηλότητα στο θαμπό δέρμα και παράλληλα το σύμπλεγμα αμινοξεων μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος (προσώπου και σώματος) και τις λεπτές γραμμές και τα σημάδια έκφρασης  ενώ αποτρέπει την εμφάνιση των σημαδιών, τα χηλοειδή και τις ραγάδες.

Σε ποιες περιοχες μπορει να εφαρμοστει το Jalupro;

⦁ Πρόσωπο

⦁ Ντεκολτέ

⦁ Λαιμός

⦁ Βραχίονες

⦁ Χέρια

⦁ Εσωτερικό των μηρών

⦁ Κοιλιά

⦁ Γόνατα-Αγκώνες

Ποια ειναι η διαδικασια που ακολουθειτε στη Μεσοθεραπεια JALUPRO;

Η συγκεκριμένη μεσοθεραπεία είναι ενέσιμη. Μισή ώρα πριν από τη θεραπεία εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα. Η συνεδρία της θεραπείας διαρκεί περίπου 60 λεπτά μετά την εφαρμογή της αναισθητικής κρέμας. 

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής καθώς το σύμπλεγμα αμινοξέων, υαλουρονικού προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη στο δέρμα που ανακτά την χαμένη του ελαστικότητα.

Ποσες θεραπειες χρειαζονται;

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η θεραπεία επαναλαμβάνεται κάθε 10-15 ημέρες από 3 έως 4 συνεδρίες, δύο φορές το χρόνο.

Ποσο διαρκει το αποτελεσμα;

Η Μεσοθεραπεία Jalupro Classic ενεργοποιεί τη κολλαγονογένεση, την ανάπτυξη και την παραγωγή των ινοβλαστών. Το αποτέλεσμα της θεραπείας έχει διάρκεια από 3-6 μήνες.

Με ποιες θεραπειες μπορει να συνδυαστει το Jalupro;

  • PRP (αυτόλογη μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα)
  • RF (ραδιοσυχνότητες)
New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome