ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ

New You Mavroi Kykloi

ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ

New You Mavroi Kykloi

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, σας κάνουν να δείχνετε κουρασμένοι, άρρωστοι και συχνά μεγαλύτεροι από την ηλικία που πραγματικά είστε!

Οι μαύροι κύκλοι είναι η σκουρόχρωμη χροιά του δέρματος στην περιοχή κάτω από τα μάτια ή κάποιες φορές και στα επάνω βλέφαρα. Εντοπίζονται σε αυτή την περιοχή του προσώπου επειδή το δέρμα είναι πολύ λεπτό , συγκεκριμένα 10 φορές πιο λεπτό από το δέρμα του υπόλοιπου προσώπου, έτσι η έλλειψη επαρκούς λιπώδους ιστού, προκαλεί μια διαφάνεια της περιοχής έχοντας ως αποτέλεσμα οι φλέβες να σκουραίνουν την περιοχή κάτω από τα μάτια. 

Οι μαύροι κύκλοι ως αιτία γήρανσης, κάνουν την πρώτη εμφάνιση, κατά μέσο όρο στα 30 έτη, καθώς ο μαλακός ιστός, όπως είναι και φυσιολογικό, αρχίζει να χάνει την ελαστικότητα του, ο λιπώδης ιστός ξεκινά να εξασθενεί και έτσι τα εν τω βάθει οστά της περιοχής αρχίζουν να προβάλλουν περισσότερο.

Περίπου, στην 4η δεκαετία της ζωής (ανάλογα και την προδιάθεση του κάθε ανθρώπου) η χαλάρωση είναι εμφανής και το πρόσθιο ζυγωματικό το οποίο και «στηρίζει» την περιοχή κάτω από τα μάτια, αρχίζει και φθίνει.

 Έτσι η έλλειψη όγκου κάτω από τα μάτια απλώς επιδεινώνεται και αρκετές φορές συνδυάζεται με την έντονη προβολή του λίπους, που φυσιολογικά υπάρχει στην περιοχή των βλεφάρων, και έτσι εμφανίζονται και σταδιακά επιδεινώνονται οι γνωστές σε όλους «σακούλες» που η κανονική και σχεδόν μόνιμη διόρθωσή τους γίνεται μόνο χειρουργικά με την επέμβαση της κάτω Βλεφαροπλαστικής.

Που οφειλονται οι Μαυροι Κυκλοι των Ματιων;

Οι λόγοι είναι πολλοί, άλλοτε συνδυαστικοί και άλλοτε μόνοι τους έρχονται να εντείνουν το πρόβλημα των μαύρων κύκλων.

  1. Ο τρόπος ζωής.
  2. Η γενετική προδιάθεση.
  3. Κυκλοφοριακά προβλήματα.
  4.  Υπερμελάγχρωση δέρματος και ακόμα η ίδια η ανατομία της περιοχής. 

Πως γινεται η Ενεσιμη Θεραπεια Ματιων/ Μαυρων Κυκλων;

Η ενέσιμη μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί για να φαίνεται βελτιωμένη αυτή η σημαντική περιοχή του προσώπου γίνεται με την εξειδικευμένη τεχνική εφαρμογής ειδικής ποιότητας υαλουρονικού οξέος (ΗΑ) για τα μάτια.

Στο επιφανειακό στρώμα γίνεται με την χρήση ειδικής βελόνας και εις βάθος με την κατάλληλη χρήση ειδικής κάνουλας για ασφαλή και στοχευμένη έγχυση ΗΑ. Το ειδικά διαμορφωμένο ΗΑ για τα μάτια πρέπει να είναι σε μικρή μοριακή δομή , διότι χτίζει και υποστηρίζει το λεπτό αυτό δέρμα και σταδιακά σβήνει τους μαύρους κύκλους, καλύπτοντας σταδιακά και τις «σακούλες» χωρίς όμως να γίνεται καμία υπερβολή που μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα .

Ποσο διαρκει το αποτελεσμα;

Η διάρκεια του αποτελέσματος όταν επιτευχθεί μπορεί να φτάσει και το ένα έτος.

New You Mavroi Kykloi 01
New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome