ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΣΩΜΑΤΟΣ PISTOR ELIANCE

Mesotherapeia

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΣΩΜΑΤΟΣ PISTOR ELIANCE

Mesotherapeia

Η Μεσοθεραπεία αποτελεί μέθοδο αισθητικής ιατρικής κατά την οποία, γίνεται έγχυση στην μεσαία στοιβάδα του δέρματος, θεραπευτικών ουσιών.

Εφαρμόστηκε πρώτη φορά το 1952 από τον Γάλλο ιατρό Dr. Michel Pistor.

Είναι μια μέθοδος αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών, καθώς οι ενυδατικές κρέμες δεν μπορούν να διεισδύσουν βαθειά στο δέρμα.

Ο Δρ. Michel Pistor, εκτός από εφευρέτης της Μεσοθεραπείας, είναι και εφευρέτης της πρώτης συσκευής έγχυσης. Η πρώτη αυτή συσκευή εξελίχθηκε στο πέρασμα των χρόνων από τον ίδιο της τον εφευρέτη σε συνεργασία με την γαλλική εταιρεία ΜΙ Medical Innovation η οποία αποτελεί σήμερα ένα παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα αυτό. Οι συσκευές έγχυσης της συγκεκριμένης εταιρείας φέρουν πλέον και επίσημα το όνομα του εφευρέτη τους και αποτελούν καινοτομία στο χώρο της Μεσοθεραπείας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PISTOR Eliance ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ;

Το Pistor Eliance αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά στα πιστόλια ενέσιμης Μεσοθεραπείας Προσώπου και Σώματος και είναι συνδεδεμένο με την αποτελεσματικότητα και την τεχνογνωσία. Η κατασκευάστρια γαλλική εταιρεία ΜΙ Medical Innovation αποτελεί σήμερα ένα παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα αυτό.

Το Pistor Eliance έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις συνεδρίες μεσοθεραπείας πιο προσιτές, πιο άνετες και πιο αποτελεσματικές, για τους ασθενείς. Για το λόγο αυτό τα πιστόλια μεσοθεραπείας της MI Medical Innovation θεωρούνται ο χρυσός κανόνας ανάμεσα στους κορυφαίους επαγγελματίες μεσοθεραπείας σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας τη μια συναρπαστική και δυναμική θεραπευτική επιλογή.

Το Pistor Eliance προσφέρει ακρίβεια στη χορήγηση/ έγχυση διαφορετικών δραστικών σκευασμάτων βιοαναζωογόνησης, αναγέννησης και αντιγήρανσης, και είναι ικανό να εκτελέσει όλα τα πρωτόκολλα μεσοθεραπείας σε στοχευμένο βάθος και προκαθορισμένες δοσολογίες, εντελώς ανώδυνα.

 Οι θεραπείες είναι κατάλληλες για κάθε σημείο του προσώπου, για γυναίκες και άνδρες.

Τα ηλεκτρονικά συστήματα που είναι ενσωματωμένα στο Pistor Eliance, επιτρέπουν την εύκολη και ακριβή προσαρμογή του βάθους διείσδυσης, του όγκου έγχυσης και του χρόνου έγχυσης. Χάρη στη χρήση του προσθαφαιρούμενο αποστειρωμένου και μιας χρήσεως σταθεροποιητή δέρματος, εξασφαλίζονται στον ασθενή τέλειες συνθήκες υγιεινής κι επιτρέπεται η σταθεροποίηση του δέρματος κατά τη στιγμή της ένεσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της αίσθησης του πόνου κατά τη διάρκεια της παρακέντησης του δέρματος του ασθενούς.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ;

Η Μεσοθεραπεία, χρησιμοποιείται επίσης και σε περιοχές του σώματος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. 

Με τη Μεσοθεραπεία σώματος ενεργοποιείται η διαδικασία ρευστοποίησης του λίπους, η μεμβράνη των λιποκυττάρων γίνεται πιο διαπερατή, επέρχεται ρήξη αυτής και έτσι επιτυγχάνεται η σταδιακή αποβολή του συσσωρευμένου λίπους.

Παράλληλα, είναι και αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας χορηγούνται σε βάθος ουσίες με τις οποίες επιτυγχάνεται τοπική αιμάτωση ιστών, μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και τελικά, επιτυγχάνεται η λείανση της επιδερμίδας και εξαφανίζεται η χαρακτηριστική «όψη φλοιού πορτοκαλιού». Τέλος, με τη βοήθεια της Μεσοθεραπείας και την παραγωγή κολλαγόνου, επιτυγχάνεται ανόρθωση του χαλαρού δέρματος και λείανση της επιδερμίδας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ;

  • Ορατά αποτελέσματα Lifting
  • Μείωση του βάθους των ρυτίδων, ιδιαίτερα στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια και τα χείλη
  • Αύξηση της σφριγηλότητας και της απαλότητας του δέρματος
  • Άμεση ενυδάτωση και γέμισμα των των λεπτών γραμμών/ ρυτίδων
  • Βιοαναζωογόνηση, λάμψη και ανανέωση των κυττάρων
  • Βαθιά θρέψη των κυττάρων, αντιγήρανση
  • Ενυδάτωση και ανασύσταση της επιδερμίδας/ χορίου
  • Αναγέννηση της επιδερμίδας και πολλαπλασιασμός των ινοβλαστών
  • Αύξηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης καθώς και του εξωκυτταρικού πλέγματος
  • Εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών και αντιοξειδωση
Mesotherapeia
New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome