ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ME LPG ALLIANCE

LPG Alliance Face

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ME LPG ALLIANCE

LPG Alliance Face

Η νέα θεραπεία LPG CELLU M6® ALLIANCE Face Endermologie® είναι η σύγχρονη εξέλιξη της Θεραπείας Endermologie®. Εδώ και 30 χρόνια η μέθοδος Endermologie®, είναι η μόνη 100% φυσική, μη-επεμβατική και καθόλου επιθετική τεχνική αντιγήρανσης και διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων. Σέβεται απόλυτα τη φυσιολογία ου δέρματος χάρη στις δύο καινοτόμες και πατενταρισμένες τεχνικές της LPG. Συμβάλλει στην επίτευξη θεαματικών αποτελεσμάτων, με ορατά αποτελέσματα από την 1η Θεραπεία για το Πρόσωπο.

LPG Alliance Face

Τα πλεονεκτηματα του νεου LPG CELLU M6® ALLIANCE:

Η κεφαλή θεραπείας προσώπου της LPG εξοπλισμένη με την πατενταρισμένη τεχνολογία Ηλεκτρονικά Ελεγχόμενων Πτερυγίων διεγείρει τους ινοβλάστες (κύτταρα νεότητας), οι οποίοι επανενεργοποιούν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος –ουσίες απαραίτητες για τη σφριγηλότητα του δέρματος, την πυκνότητα και την ελαστικότητά του. Η νέα κεφαλή θεραπείας προσώπου Alliance συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες της LPG και παρέχει τριπλή διέγερση για την επανενεργοποίηση του κυτταρικού μεταβολισμού. 

Η θεραπεία προσαρμόζεται απόλυτα στον τύπο του δερματικού ιστού και παρέχει αντιγήρανση και σύσφιξη δέρματος.

Αποδεδειγμενη αποτελεσματικοτητα:

Παρατεταμένες μελέτες έδειξαν ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία για το πρόσωπο με συνολική βελτίωση ως εξής: 100% φυσική διέγερση σύνθεσης ενδογενούς κολλαγόνου, αύξηση ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος ( +80%) , 71% αύξηση δερματικής σύσφιξης και 80% αύξηση ενδογενούς υαλουρονικού οξέος, 87% λείανση ρυτίδων, 70% σύσφιγξη περιγράμματος και δύο φορές καλύτερη όψη του δέρματος

Εκπληκτικά αποτελέσματα στη λείανση ρυτίδων, στη μείωση στις σακούλες των ματιών και στους μαύρους κύκλους.

Πως Λειτουργει:

Η Θεραπεία με το LPG CELLU M6® ALLIANCE προσφέρει ένα νέο τρόπο αξιολόγησης της Θεραπείας:

  1. Με τα σημεία εφαρμογής της θεραπείας.
  2. Με τον τύπο του δέρματος, Πατενταρισμένος Αισθητήρας Δερματικής Ταυτότητας για εξατομίκευση και βελτιστοποίηση αποτελεσμάτων.
  3. Σύστημα ασύρματης διαβίβασης δεδομένων τηλεμετρίας και αυτόματης επιλογής θεραπευτικού προγράμματος.

Σε ποιους Απευθυνεται:

Η μέθοδος LPG ALLIANCE, Face Endermologie απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Είναι η πιο φυσική και ευχάριστη τεχνική αντιμετώπισης πολλών προβλημάτων του δέρματος. Κατά την διάρκεια της θεραπείας αυτό που νιώθετε είναι ένα ευχάριστο μικρομασάζ στο δέρμα που θα σας ξεκουράσει απόλυτα. Μετά την θεραπεία μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητες σας χωρίς περιορισμούς.

Η θεραπεία γίνεται σε όλο το πρόσωπο μπορούμε όμως να επέμβουμε και σε μεμονωμένες περιοχές του προσώπου, όπως είναι τα μάτια, τα ζυγωματικά, ο λαιμός και το ντεκολτέ.

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ:

Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και την ίδια μέρα με Ραδιοσυχνότητες. Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί την ίδια μέρα με Προϊοντικές Θεραπείες με σκοπό την αντιγήρανση, την ενυδάτωση και την σύσφιξη του δέρματος. Με την εφαρμογή της ενδοδερμικής μάλαξης στην αρχή, υπάρχει καλύτερη διείσδυση των δραστικών συστατικών των προϊόντων που θα χρησιμοποιηθούν για αυτές τις θεραπείες. 

Τέλος, μπορεί να συνδυαστεί και με Μεσοθεραπεία προσώπου, αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι εάν εφαρμοστεί πρώτα η Μεσοθεραπεία, οι συνεδρίες του Face Endermologie Alliance πραγματοποιούνται μετά.

New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome