ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ HYACORP

New You Hycrp 1

ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ HYACORP

New You Hycrp 1

Το HYACORP είναι ένα gel που προσθέτει όγκο στους ιστούς. Χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση και την βελτίωση του περιγράμματος του σώματος, όπως γάμπες, γλουτούς ή για το γέμισμα κοίλων παραμορφώσεων και ουλών. Παρέχει άμεσα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα χωρίς χειρουργική επέμβαση.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HYACORP;

Το HYACORP είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος.

Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του δέρματος, δεσμεύει το νερό και δίνει σχήμα και όγκο στο δέρμα. 

Η σταθεροποίηση του υαλουρονικού οξέος σε gel, του προσδίδει μεγάλη διάρκεια ενώ παραμένει παρόμοιο με το υαλουρονικό οξύ του ίδιου του σώματος.

Το gel HYACORP είναι βιοδιασπώμενο.

ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ HYACORP;

Το HYACORP είναι ένα καινοτόμο προϊόν για την αποκατάσταση του όγκου και τη διαμόρφωση πολλών σημείων του σώματος, όπως για παράδειγμα οι γάμπες και οι γλουτοί. Επίσης μπορεί να ομαλοποιήσει μικρό – ατέλειες του δέρματος, όπως αυτές που προκαλούνται μετά από λιποαναρρόφηση και χειρουργικές ουλές. 

Τέλος καινούρια εφαρμογή είναι η δημιουργία γυμνασμένου σώματος σε άνδρες αλλά και σε γυναίκες.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ HYACORP ΑΣΦΑΛΕΣ;

Ναι, το HYACORP αποτελείται από το ίδιο σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ που έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από δέκα εκατομμύρια θεραπείες στο πρόσωπο, χωρίς να έχουν αναφερθεί καθόλου επικίνδυνα για τη ζωή περιστατικά. Η ασφάλεια του HYACORP είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα που διέπουν τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συγκεκριμένες ομάδες μυών, αλλά και σε συγκεκριμένα σημεία για να δείχνει το σώμα πιο γυμνασμένο (γάμπες, κοιλιά, γλουτοί, μηροί, κνήμες κ.λ.π.)

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

Τα δερματικά εμφυτεύματα HYACORP προσδίδουν σχήμα και όγκο στο σώμα σας με φυσικό τρόπο. Η διαδικασία είναι γρήγορη και χρειάζεται μόνο τοπική αναισθησία. Ο χρόνος διακοπής της εργασίας ή των καθημερινών δραστηριοτήτων είναι ελάχιστος.

Τα οφέλη είναι:

  • Δεν υποβάλλεστε σε χειρουργική επέμβαση ούτε σε γενική αναισθησία
  • Η θεραπεία δεν περιλαμβάνει τη χρήση μόνιμων εμφυτευμάτων ή σωματικού λίπους
  • Καθώς το HYACORP δεν είναι μόνιμο προϊόν, μπορεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές που μπορεί να υποστεί το σώμα σας και σας δίνει την δυνατότητα να έχετε εσείς τον έλεγχο της εμφάνισης σας
  • Δεν ανησυχείτε για την δημιουργία εκτεταμένων ουλών

Μειονεκτήματα:

  • Η ανάγκη επανάληψης του.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Η διαδικασία διαρκεί από 20 λεπτά μέχρι 1 ώρα ανάλογα με την περιοχή, τα σημεία εφαρμογής και την ποσότητα του gel που εγχύεται.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό άμεσα.

ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ HYACORP;

Μετά την θεραπεία θα δείτε τα αποτελέσματα άμεσα. Μετά το τέλος της διαδικασίας μπορεί να αισθάνεστε την περιοχή εφαρμογής τεντωμένη ή ερεθισμένη για λίγες ημέρες, καθώς το gel εγκαθίσταται και πιέζει τους γύρω ιστούς. Τα συνηθισμένα παυσίπονα είναι συνήθως αρκετά για την αντιμετώπιση αυτής της προσωρινής δυσφορίας. Συνιστάται επίσης να είστε λίγο προσεκτικοί αμέσως μετά την θεραπεία – όχι βαριές ασκήσεις ή παρατεταμένη πίεση – τα περισσότερα άτομα συνεχίζουν τις συνηθισμένες καθημερινές τους δραστηριότητες πολύ γρήγορα. Ο γιατρός που σας παρακολουθεί θα σας δώσει τις αναγκαίες συμβουλές για μετά την θεραπεία.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

Το αισθητικό αποτέλεσμα συνήθως διαρκεί πάνω από ένα χρόνο.

Το gel βιοδιασπάται αργά, σύμφωνα με τη φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού. Όλοι οι οργανισμοί όμως είναι διαφορετικοί και υπάρχουν ατομικές διακυμάνσεις. Για να διατηρηθεί ένα ικανοποιητικό αισθητικό αποτέλεσμα, συνήθως χρειάζεται επαναληπτική θεραπεία σε 9 –14 μήνες μετά την αρχική εφαρμογή. Στις επαναληπτικές θεραπείες απαιτείται μικρότερη ποσότητα προϊόντος.

New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome