ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ EPILFREE

New You Medi Epilfree

ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ EPILFREE

New You Medi Epilfree

Το Epilfree είναι μια επαναστατική λύση αποτρίχωσης που λειτουργεί σε όλους τους τύπους δέρματος, σε όλα τα χρώματα (λευκές, ξανθιές, κόκκινες) και όλες  τις ποιότητες τρίχας.

Το Epilfree μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αφαίρεση τριχοφυϊας επάνω σε tatoos (στα Τατουάζ).

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ EPILFREE

Η θεραπεία Epilfree αποτελεί τη σύγχρονη επιστημονική λύση για την αντιμετώπιση της επανέκφυσης της τριχοφυΐας.

Αναπτύχθηκε από τον Dr Yoel Konis, ειδικό στον τομέα της Χημείας και της Κοσμητολογίας τα τελευταία 30 χρόνια, με απόλυτα εγκεκριμένα συστατικά.

Η θεραπεία προσφέρει ευκολία στην εφαρμογή και υψηλή μακροχρόνια αποτελεσματικότητα.

Το Epilfree είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία η οποία αναστέλλει και επιβραδύνει την επανέκφυση της τριχοφυΐας σε πρόσωπο και σώμα. Βασίζεται στο συνδυασμό φυσικών και ασφαλών συνθετικών συστατικών και αποτελείται από αιθέρια έλαια βοτάνων, όπως αλχημίλλη και ευκάλυπτο.

Το στάδιο προετοιμασίας θρέφει και μαλακώνει το δέρμα, επιτρέποντας στη λοσιόν να διεισδύσει ευκολότερα απο τους πόρους του δέρματος στο θύλακα της τρίχας.

Η θεραπεία Epilfree μπορεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα να χρησιμοποιηθεί από όλους, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος και με οποιοδήποτε τύπο τριχοφυϊας, ακόμα και σε χνούδι στο πρόσωπο.

Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτως φωτότυπου είναι υποψήφιοι για θεραπεία με τo Εpilfree, χωρίς τον κίνδυνο δημιουργίας μελαγχρωματικών βλαβών μετά τη θεραπεία.

Τα συστατικά είναι όλα ήπια χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο συστατικό το οποίο σταματάει την ανάπτυξη της τριχοφυϊας.

Ο σωστός συνδυασμόςσυστατικών είναι υπεύθυνος για την αδρανοποίηση του θύλακα της τρίχας.

Μία μόνο θεραπεία σε μικρή περιοχή μπορεί να δώσει ορατά αποτελέσματα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, επιτρέποντας στον καθένα να κρίνει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας με το Epilfree.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

To Epilfree ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ και επιβραδύνει την ανάπτυξη τριχοφυϊας σε Πρόσωπο, Σώμα και Ευαίσθητες περιοχές.

Η φόρμουλα του Epilfree είναι βασισμένη στη μακροχρόνια έρευνα φυτών και βοτάνων για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητη τριχοφυϊας.

Οι δύο λοσιόν που συνθέτουν τη θεραπεία Epilfree συνεργάζονται με απόλυτη ακρίβεια για να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

O αριθμός θεραπειών που απαιτούνται κατά μέσο όρο είναι 8 -12.

Υπάρχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ kit Epilfree για ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΩΜΑ και ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

Tα ενεργά συστατικά στο toner βρίσκονται σε διαφορετικές συγκεντρώσεις σε κάθε ένα απο τα kit Προσώπου, Σώματος και Ευαίσθητων περιοχών.

To Epilfree μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε όλο το σώμα, το πρόσωπο και στις ευαίσθητες περιοχές όπως μασχάλες και μπικίνι.

Επιπλέον το Epilfree μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αφαίρεση τριχοφυϊας επάνω σε tattoos.

New You Welcome
logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

logo mobile New You

DISCOVER YOUR NATURAL BEAUTY

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

New You Welcome